Ochutnejte nový čaj od TEEKANNE Zázvor & Černý bez

18.11.2023 \\ Alko/Nealko

Zázvor a jeho pikantní silice umí úžasně prohřát organismus, a navíc v zimě pomáhají v boji proti bacilům. Není divu, že se proto zázvorový čaj stává pro mnohé volbou číslo jedna. Nyní je tu navíc absolutní novinka od TEEKANNE Zázvor & Černý bez, další přírůstek do široké řady World of Ginger od vedoucí značky na českém trhu TEEKANNE.

Nový čaj od TEEKANNE je další báječnou variantou pro ty, kdo milují silnou zázvorovou vzpruhu a rádi si ji dopřejí i ve spojení s další skvělou chutí. Čaj TEEKANNE Zázvor & Černý bez tvoří z celých 54 % zázvor, takže je každý doušek intenzivně pikantní a hřát vás bude nejen zázvor, ale i vědomí, že tělu dopřáváte jeho blahodárnou sílu.

Zázvor v čaji doplňuje samozřejmě i nezaměnitelná příchuť voňavého černého bezu. Sami se přesvědčíte, že jeho charakteristické tóny skvěle vyzní nejen v limonádě nebo bezové šťávě, ale perfektně vyniknou i v zázvorovém čaji. Nová receptura obsahuje také lékořici a citronovou trávu, takže je výsledkem skvělá chuť, se kterou zpestříte svou zimní čajovou chvilku a povzbudíte organismus.

Čaj TEEKANNE Zázvor & Černý bez z řady World of Ginger je k dostání za cenu 48,90 Kč.