Inspirujte se nevšedními tipy na dárky, se kterými určitě zabodujete!

19.11.2023 \\ Design/Domov

Štědrý den se neúprosně blíží a vy si lámete hlavu nad tím, čím obdarovat své blízké? Připravili jsme pro vás výčet originálních vánočních tipů od společnosti Potten & Pannen – Staněk, které zaručeně sklidí úspěch u gurmánů, high-tech nadšenců i milovníků luxusního designu.

Pro vášnivé hostitele

Německá značka Villeroy & Boch svou tvorbu zaměřuje na prémiový jídelní porcelán, řadu doplňků, ale i nápojové sklo. Křišťálové sklenice z kolekce Rose Garden jsou ideálním dárkem pro příznivce nadčasového designu. Na své si přijdou i nadšení hostitelé. Díky čistým liniím, jemným přechodům a zejména promyšleným tvarům sklenice vytváří na prostřeném stole krásnou hru světla a stínu. Sada obsahuje 4 sklenice o průměru 9,5 cm a s objemem 600 ml, které jsou perfektní na konzumaci červeného vína. Kolekce, jež je navržena tak, aby se jednotlivé kousky daly hravě kombinovat, je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 340 Kč.

Malé dary, co potěší 

K tomu, abyste svým blízkým vykouzlili úsměv na tváři, není potřeba velkých darů. Hrneček z prémiového porcelánu Villeroy & Boch udělá radost všem obdarovaným. Hrnek je součástí vánoční kolekce Toy´s Delight, ve které najdete vše, co patří na slavnostně prostřený stůl. Jelikož se dají jednotlivé kousky snadno kombinovat s jinými typy porcelánů, jsou skvělým dárkem pro vášnivé sběratele porcelánových kolekcí. Bílý porcelán s drobnými motivy v klasické vánoční barevné kombinaci červeno-zelené je k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 695 Kč.

Pro designové nadšence – novinka

V případě, že chcete na Vánoce obdarovat designové nadšence, sáhněte po multifunkčním topinkovači D&G Blu Mediterraneo od společnosti SMEG. Luxusní značka Dolce & Gabbana se při této spolupráci inspirovala tvorbou sicilských umělců a barvami Středozemního moře. Topinkovač, jenž se drží designu 50. let, jak je tomu u společnosti SMEG zvykem, je ideální pro přípravu toastů, ale i jiných druhů pečiva (chleba, rohlíků, bagelů atd.). Disponuje ovšem i dalšími programy, mezi které patří například rozmrazování pečiva. Produkty z této kolekce jsou k dostání pouze v prodejnách Potten & Pannen – Staněk Újezd či Ateliér za 15 390 Kč.

Fotogalerie