Charismatický český saxofonista René Junior potěší nejen hudební nadšence!

03.02.2018 \\ Koncerty/Festivaly

Je mladý, sexy, urostlý, charismatický a k tomu nesmírně nadaný. Až vražedná kombinace pro mladého saxofonistu Reného Juniora. Skvělý hudebník, showman, který má svůj styl  velký ohlas má nejenom u nás, ale i v zahraničí, bude opět lámat ženská srdce. 

Už 6. února bude mít další ze svých koncertů, následně pak ještě dva další. „Všechny zvu do pražského jazz&coctail clubu U Staré Paní, o tři dny později pak do hotelu Zlatý Strom v mých rodných Hořovicích a 21. února do Cafe New One do Olomouce. Všechna vystoupení jsou od 20 hodin, přijďte a společně si to užijeme.“

René Junior bude koncertovat i se svým brazilským kamarádem Santiagem Ferreirou, který se právě vrátil z Asie a s nímž společně napsali album The Secret Moment. Album, jehož hlavním kmotrem byl Felix Slováček, slaví úspěchy zejména v zahraničí a hrají ho rádia například v USA či v Anglii. 

„Chci dát možnost českým lidem poznat a slyšet hudbu, kterou lidé poslouchají v Americe nebo v Anglii. Jinak bych tady už dávno nebyl. Je to u nás úplně nový styl hudby, pro který nemáme ani rádio.” …říká s úsměvem saxofonista René, který teď kromě cvičení na svůj nástroj cvičí v posilovně, aby byl v ještě lepší kondici. A už teď by mohl směle porazit sexy hollywoodské krasavce. 

„Rádia u nás ani neví, jak se k tomu mají postavit, neví kam mojí hudbu zařadit. Je to pro ně nové. Tak je to vždycky, když přináší někdo něco nového. Považuji naopak za velký úspěch a čest být na playlistu v zahraničních rádiích vedle jmen jako jsou George Benson nebo Kirk Whalum. To si myslím, že je historické pro Českou republiku”.

René nezapomíná na své fanoušky a fanynky, velmi ho těší jejich zájem a po každém koncertě se jim věnuje.  Poctivě rozdává autogramy, fotí se a podpisuje své CD. „Chystám i další zajímavé věci, myslím si, že ti, kteří mají rádi tento styl hudby, se mají na co těšit,” dodal urostlý fešák René Junior.

Foto: archiv René Junior

-rk-/red

Fotogalerie