Doma vsaďte na pohodlí!

08.11.2023 \\ Fashion

Podzim je tady a samozřejmě i počasí, které nám občas dělá starosti, a tak je lepší někdy zůstat doma a nejlépe na gauči, i když to většinou jen bývá vroucí přání, které se ne vždy naplní. A jak si toto období doma užít co nejlépe? Ne každý máme doma krb, co kterého bychom hleděli, ale to nevadí. Vonná svíčka také umí navodit příjemnou atmosféru, tomu šálek dobrého čaje či horké čokolády a podzim už máme skoro na lopatkách.

Co nám ještě chybí? Už jen pohodlný oděv. Většina z nás má totiž ve zvyku chodit doma v kouscích, které jsme už pro běžné nošení do společnosti vyřadili. Proč ale nosit vůbec něco, v čem bychom se styděli vyjít mezi lidi? Noste i doma to, v čem vypadáte pěkně a cítíte se dobře.

Z aktuálních módních kolekcí plných pohodlných ležérních kousků si zajisté vyberete.

Top trendem sezóny je hřejivé pletené oblečení, které využijete jak na nošení doma, tak na procházku venku. Vsaďte na teplejší úpletový komplet – svetr s tepláky nebo s delší sukní. Letošním hitem jsou především retro svetříky s límečky a balonovými rukávy, dále tenké roláky a dlouhé volné pletené kardigany. Posledních zmíněných najdete v podzimních kolekcí opravdu mnoho: minimalistické i s výrazným pleteným vzorem, jednobarevné, či vzorované v kombinaci vícero barev.

Patříte k milovnicím teplákoviny? Udělejte si radost novou mikinou, tepláky nebo soupravou, kterou doladíte příjemným bavlněným tričkem. Pak už jen stačí nazout hřejivé bačkůrky, zachumlat se do deky a domácí party může začít!

Domácího oblečení a obuv z kolekcí značek Deichmann, Eloise a F&F už na vás čekají.