Darujte svým nejbližším krásnou pokožku

01.11.2023 \\ Krása

Podzim je v plném proudu a advent pomalu, ale jistě klepe na dveře. Pokud už začínáte přemýšlet, čím uděláte letos sobě a svým nejbližším radost pod stromečkem, máme pro vás tip. Každá žena, ať už jakéhokoliv věku, touží po krásné a zdravé pleti. Proto nemůžete šlápnout vedle kosmetickým balíčkem plným kvalitních produktů. Nekupujte zbytečnosti, které skončí na dně skříně. Vhodně zvolené kosmetické přípravky budou dělat radost každý den. Darujte krásnou pokožku a dobrý pocit.

ASTRID AQUA BIOTIC TRIPACK

Kosmetická sada ASTRID AQUABIOTIC potěší každou mladou ženu nad 20 let, která touží po zdravě vypadající a svěží pleti. Řada AQUA BIOTIC, která pokožku intenzivně hydratuje, je navíc obohacená o prebiotika, která pomáhají udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu a pleti tak dodávají přirozený jas, zdravý vzhled a hedvábnou jemnost. Kromě denní a nočního krému a textilní masky v balení najdete také micelární vodu pro citlivou a suchou pleť, která jemně odstraňuje nečistoty a je hypoalergenní.

AQUA BIOTIC  Denní a noční krém pro suchou a citlivou pleť 50ml

AQUA BIOTIC Povzbuzující a hydratující textilní maska 20 ml

AQUA BIOTIC Micelární voda 3v1 400 ml

Cena 379,90 Kč

ASTRID VITAMIN C Kompletní péče

Hýčkejte svoji pleť produkty proti vráskám od Astrid. Přípravky oblíbené řady ASTRID VITAMIN C zanechají vaši pokožku pevnou, hydratovanou a rozjasněnou. Vitamin C má antioxidační účinky a efektivně podporuje tvorbu kolagenu. Ve vánoční kazetě najdete kompletní péči, která vám zajistí svěží vzhled plný vitality, který si zamiluje každá žena nad 30 let. Kromě denního a nočního krému balení obsahuje také energizující textilní masku, která zajistí každému typu pleti dlouhotrvající hydrataci a pleťové sérum s koncentrovaným složením, které pokožce i v malém množství dodá přesně to, co potřebuje.

VITAMIN C Denní krém proti vráskám pro zářivou pleť 50 ml

VITAMIN C Noční krém proti vráskám pro zářivou pleť 50 ml

VITAMIN C Energizující a rozjasňující textilní maska 20 ml

VITAMIN C Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť 30 ml

Cena 659,90 Kč

ASTRID BEAUTY ELIXIR Dárková taštička

V dárkové taštičce najdete kompletní péči o pleť pro ženy nad 30 let. Balení obsahuje Denní a noční krém z řady Beauty Elixir  a Dvoufázový odličovač očí a rtů AQUA BIOTIC. Řada Beauty Elixir se třemi vzácnými oleji - arganovým, makadamovým a mandlovým -  pomáhá redukovat vrásky a vaši pokožku zanechá vyhlazenou a rozjasněnou. Dvoufázový odličovač účinně odstraňuje i voděodolný makeup a díky kyselině hyaluronové a mandlovému oleji zachovává v pleti hydrataci. Pokožku tak zanechá čistou, jemnou a chráněnou. Obsažená prebiotika navíc napomáhají rovnováze kožního mikrobiomu.

BEAUTY ELIXIR Hydratační denní krém proti vráskám 50 ml

BEAUTY ELIXIR Hydratační noční krém proti vráskám 50 ml

AQUA BIOTIC Dvoufázový odličovač očí a rtů 125 ml

Cena 549,90 Kč

ASTRID BIORETINOL Kompletní péče

Vánoční kazeta Astrid Bioretinol je skvělým dárkem pro ženy, které chtějí dopřát své pleti dokonalou péči. Kosmetická řada obsahuje zázračnou látku bakuchoil, která je čistě přírodní alternativou k účinnému retinolu.

Sada obsahuje denní a noční krém, pleťové sérum a pleťovou masku. Díky této péči bude pleť krásně vyživená a regenerovaná.

BIORETINOL Pokročilý denní krém proti vráskám 50 ml

BIORETINOL Pokročilý noční krém proti vráskám 50 ml

BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska 20 ml

BIORETINOL Pokročilé sérum proti vráskám 30 ml

Cena 719,90 Kč

ASTRID DUOPACK ROSE PREMIUM 65+

Nová řada ASTRID ROSE PREMIUM Posilující byla vyvinutá speciálně pro potřeby velmi zralé pleti. Jedinečné složení, skládající se z inovativního komplexu 3 růží, ceramidů a peptidů, účinně hydratuje, zlepšuje elasticitu a zvýrazňuje kontury obličeje, takže pleť vypadá viditelně revitalizovaná, pevnější a silnější. Ve vánočním balení najdete denní a noční krém.

ROSE PREMIUM 65+ Posilující a remodelující denní krém 50 ml

ROSE PREMIUM 65+ Posilující a remodelující noční krém 50 ml

Cena 399,90 Kč

 

Fotogalerie