Připijte si na Den vzniku samostatnosti symbolicky Božkov Republicou – letos slaví své 5leté jubileum

28.10.2023 \\ Alko/Nealko

V sobotu 28. října uplyne 105 let od chvíle, kdy se Československo po rozpadu Rakouska-Uherska stalo hrdým a samostatným státem. Tato éra je vnímána jako zlatý čas „první republiky“, kdy konečně po několika staletích rakouské nadvlády mohli Češi a Slováci samostatně existovat.  

A jak spolu souvisí založení Československa a historie rumu?  

Oboje k sobě pojí Božkov Republica. Ta byla na český trh poprvé uvedena v roce 2018 a letos slaví své pětileté výročí. Je to právě „první republika“, se kterou se pojí nejen pojmy jako elegance, šarm a národní hrdost, ale i poctivé řemeslo a český um. Tyto ryze české hodnoty inspirovaly značku Božkov k vytvoření portfolia výjimečných třtinových destilátů Božkov Republica, které v sobě snoubí prvorepublikové hodnoty a vysoce kvalitní ingredience.  

Připijte si na Den vzniku československé samostatnosti tím nejlepším z inspirace érou první republiky – třtinovými destiláty Božkov Republica. Na výběr máte ze šesti variant, kterými jsou: Božkov Republica Exclusive, Božkov Exclusive White, Božkov Republica Reserva, Božkov Republica Espresso, Božkov Republica Honey a nejnovější přírůstek Božkov Republica Solera 

PR TIP  

Božkov Republica Solera  

Kvalitní třtinový rum vyráběný tradiční metodou Solera ve slunné Dominikánské republice – takový je Božkov Republica Solera, který vzniká z vysoce kvalitní cukrové třtiny z oblasti San Pedro de Macorís. Díky tradiční výrobní metodě, vysoce kvalitním surovinám a místnímu podnebí vás potěší svou jantarovou barvou a dokonale vyváženou chutí s tóny karamelu, sušeného ovoce, citrusů, sherry, vanilky a koření.  

Doporučená cena: 199,- Kč/0,5l  

www.bartidashop.cz 

www.bozkov.cz