Rostlinná alternativa mléka od Body&Future je skvělá i na podzimní latté!

27.10.2023 \\ Alko/Nealko

Podzim už je zase tady! A to znamená jediné – čas oblíbených podzimních nápojů. Také jste se těšili, až si zase dáte své milované dýňové latté, vanilkovou kávu nebo karamelové cappuccino s hustou a krémovou pěnou? S prémiovými rostlinnými nápoji od Body&Future se můžeš stát baristou i v pohodlí svého domova. Tyto čerstvé rostlinné alternativy mléka mají dokonalou chuť i pěnu, a navíc obsahují spoustu prospěšných látek. Ochutnej novinku Oat Barista, která byla inspirovaná baristy a namíchej si s ní dokonalé latté, které tu ještě nebylo.

Barevná paleta chutí – chlazené rostlinné nápoje Body&Future

Základem chuťově vyladěného podzimního drinku je nejen dobrá káva, ale také kvalitní rostlinný nápoj, který dodá kávě jemnou a lahodnou chuť a také potřebné vitamíny, bílkoviny a minerály. Ty od slovenské značky Body&Future se mohou pochlubit vysoce kvalitním prémiovým složením obohaceným o vápník a veganský vitamín D3. Potěší vás vysokým obsahem rostlinných složek a čerstvostí. I proto je hledejte v obchodech v chlazených regálech, kde si udrží svou čerstvost. Navíc neobsahují žádný přidaný cukr a dokážou vyrobit tu nejlahodnější krémovou pěnu. A na výběr je z mnoha lahodných příchutí: kokos, mandle, kakao nebo lískový oříšek. Propadni kouzlu těchto prémiových rostlinných alternativ mléka, které uspokojí každý mlsný jazýček.

Novinka Oat Barista: To pravé ovesné inspirováno baristy

A pokud patříš mezi náročnější gurmány, kteří si rádi dopřejí kávu s originálním latté art jako z kavárny i z pohodlí vlastního domova, vyzkoušej novinku Oat Barista. Ta byla speciálně vyvinutá ve spolupráci s baristy a nadchne tě svou lahodnou krémovou texturou a neutrální chutí, která byla navržena tak, aby nepřekrývala jemné aroma kávy. Rostlinný nápoj potěší i tím, že byl vyrobený z kvalitního slovenského ovsa, pramenité vody a je obohacený o cenný MCT olej a stejně jako ostatní rostlinné nápoje Body&Future také o veganský vitamín D3 a vápník. Navíc neobsahuje žádný přidaný cukr.

Tipy na podzimní drinky jako z kavárny

Připrav si skvělé podzimní teplé nápoje s latté art jako z kavárny. Stačí ti k tomu pár ingrediencí a lahodné nápoje od Body&Future. Tak hurá na to!

Matcha latté s kokosovým nápojem

Čajovou lžičku čaje matcha rozmíchej s 2 čajovými lžičkami vody. Mezitím ohřej hrnek v rendlíku kokosového nápoje Body&Future Coconut. Jakmile bude kokosový nápoj teplý, nalij ho do hrnečku, a nakonec přilij hotovou matchu. Na závěr dobře promíchej.

Cinnamon milk s lískooříškovým nápojem

V rendlíku ohřej 1 hrneček rostlinného nápoje Body&Future Hazelnut. Přidej 1 lžičku medu nebo agávového sirupu, špetku mleté skořice a lžičku vanilkového aroma. Promíchej a pokud chceš dodat nápoji i kávovou chuť, přimíchej jedno espresso. Na závěr můžeš ozdobit šlehačkou z rostlinné smetany Body&Future Cuisine a kořením.

Kurkuma latté s mandlovým nápojem

V rendlíku ohřej mandlový nápoj Body&Future Almond, přidej půlku čajové lžičky kurkumy, špetku mleté skořice, špetku mletého zázvoru a půlku čajové lžičky vanilkového aroma. Poté doslaď medem a přidej špetku černého pepře. S kořením to nepřeháněj a během přípravy ochutnávej a přidávej ho podle potřeby a tvé chutě. Až bude nápoj chuťově vyladěný a zahřátý, přelij ho do hrnečku. Pokud toužíš po dokonalé konzistenci, můžeš před podáváním ještě rozmixovat směs mixérem.

A jaký podzimní nápoj s rostlinnými alternativami mléka od Body&Future bude váš letošní favorit?

Fotogalerie