Hanka Kynychová učila hvězdy českého showbyznysu, jak získat tělo snů

29.01.2018 \\ Magazín

Poslední lednovou sobotu se ve Fitku Hanky Kynychové sešla celá řada známých osobností, aby zjistili, jak bojovat s povánočními kily a připravit se na plesovou sezónu, která právě začala. Své o tom ví zpěvačka Heidi Janků, která je pravidelným hostem plesů po celé republice. „Přijela jsem ve dvě ráno a vstávala jsem v šest, abych vyvenčila svého knírače Edu. Jako štěňátko potřebuje režim. Teď se musím trochu načančat a jedu opět na další ples,“ svěřila se zpěvačka hitu Když se načančám. Heidi je pravidelnou návštěvnicí Hančina fitka a lekce Břišní pekáč. Teď pár měsíců vynechala, ale na akci Sobota v pohybu slíbila, že zase začne chodit pravidelně. „Moc se mi nechtělo, ale příjemně jsem se protáhla. Cvičení s Hankou je moc fajn.“

Moderátorka Štěpánka Duchková přišla do fitka naší nejznámější cvičitelky plnit svoje novoroční předsevzetí. „Dala jsem si předsevzetí, že začnu od prvního ledna pravidelně cvičit. Je skoro únor, ale pořád to na mě ještě nepřišlo. Tak se Hanka rozhodla, že to vezme do vlastních rukou,“ smála se usměvavá maminka dvojčátek, když jí Hanka učila, jak si protáhnout tělo.

Zpěvačka Linda Finková se obávala, že si nakonec nezacvičí, i když se těšila. Ve čtvrtek před akcí totiž absolvovala maturitní ples svojí dcera a jednou za rok si užila pořádný večírek. „O mě se ví, že moc nepiju, ale dcera měla maturitní ples, tak jsem si dala šampáňo, tančila jsem a v pátek mi nebylo moc dobře. Bála jsem se, že dnes nebudu moct s Hankou cvičit, ale už je to dobré. Ráno jsem měla individuální lekce zpěvu a teď jsem si krásně zacvičila. Bylo to fajn, ale dvě lekce, jako přítomné dámy, bych nezvládla, musím pomalu,“ svěřila se hlasová poradkyně a pedagožka pražské konzervatoře. I ona si dala jako novoroční předsevzetí, že začne do Hančina fitka chodit pravidelně.

Lekci Břišní pekáč si vyzkoušel i moderátor Sportovních novin Martin Čermák, který dorazil v zastoupení kolegyně Inny Pluhajkové, kterou skolila viróza. Martin se chopil cvičení v sále plném žen velmi statečně a přislíbil, že se stane pravidelným klientem Hančina fitka. Martin Čermák nebyl jediným mužem. Na akci dorazil také zpěvák a adept na letošní Eurovizi zpěvák Mikoláš Josef. Přišel zjistit, jak se dostat před významnou soutěží do kondice. To bubeník Tokhi se už několik týdnů odhodlává na cvičení, proto si přišel v rámci akce omrknout prostory posilovny, kde ho čeká tvrdý trénink právě pod Hančiným vedením.

Jana Adamcová musí se sportem po operaci plotének velmi opatrně. Je spíše vyznavačkou bikram jógy, proto Hančinu lekci nevyzkoušela a raději se prošla po běhacím pásu. Jana je novou moderátorkou pořadu Sama doma, proto ocenila rady a triky, jak vypadat dobře. Přece jen televizní obrazovka přidává nějaké to kilo, což ale není problém této usměvavé blondýnky, která má krásnou postavu. Aby ne, kromě ježdění do Brna do České televize se věnuje studiu muzikálové role v nově připravovaném muzikálu, který režíruje její manžel. Zkrátka se nezastaví!

Herečka Kristýna Janáčková je pravidelnou klientkou pankráckého fitka. Tentokrát si však nezacvičila. Poslechla si pár odborných informací a spěchala na divadelní představení, které slíbila svému synovi Luisovi.

Kromě cvičení se bylo na programu představení dalších tipů, jak získat tělo snů. Hanka Kynychová tak představila svým kamarádů a široké veřejnosti nejen svoje patentované fitness programy, ale také zdravé těstoviny z kořene konjacu Slim Pasta, které jsou bez lepku, cukru, tuku a soli a můžete je jíst v jakoukoliv denní dobu. Ale hlavně představila absolutní zázrak v podobě doplňku stravy s názvem H2Out, který odvede z těla přebytečnou vodu. Konzumace cukrů, užívání antikoncepce, málo pohybu, sedavé zaměstnání nebo časné cestování mají za důsledek zadržovat vodu v těle. Takže ti, kteří mají celulitidu, cítí se přesycení, unavení nebo se jim ukládá tuk do oblasti břicha, měli by zkusit Hančin tip, který doporučuje všem svým klientům pro nastartování efektivního hubnutí. „Pokud za mnou přijde klientka, že se potřebuje za měsíc vejít do šatů nebo být v kondici třeba na svatbu, tak jí kromě efektivního cvičení a úpravy jídelníčku, doporučím, aby zkusila odvodňovací přípravek H2Out, který pomůže hubnutí nastartovat,“ vysvětlila usměvavá cvičitelka účinek doplňku stravy.

 

Fotogalerie