KÄÄPÄ Mushrooms, klenoty naší planety

24.10.2023 \\ Krása

Představte si ryzí přírodu uprostřed finských lesů, kde všechno živé dýchá ten nejčistší vzduch na světě a pije z těch nejčistších vodních zdrojů. Přesně tady se rodí adaptogenní houby KÄÄPÄ Mushrooms.

Některé druhy hub, jako např. Lion´s Mane, Reishi nebo Shiitake, jsou známé pro svou odolnost a adaptabilnost. Přežijí snadno i v nehostinných podmínkách, protože se dokážou velmi rychle přizpůsobit prostředí. Tyto jedinečné vlastnosti zaujaly pěstitele hub Erica Puloa a mykoložku Lorin von Longo-Liebenstein a v roce 2016 s dalšími nadšenci vdechli život značce KÄÄPÄ Mushrooms.

Využijte obrovský potenciál hub ve prospěch svého zdraví, stejně jako tradiční východní medicína už tisíce let!

KÄÄPÄ MUSHROOMS:

  • pomáhají zlepšit fyzickou a psychickou adaptaci na zátěž,
  • posilují imunitní systém, kognitivní funkce a střevní mikroflóru,
  • zlepšují spánek a zklidňují tělo i mysl,
  • zmírňují záněty v těle,
  • dodávají organismu potřebné vitamíny a minerály, navíc jsou plné betaglukanů, které mimo jiné pomáhají chránit tělo před bakteriemi a viry.

Z DIVOČINY DO VAŠICH RUKOU

Funkční houby jsou pěstovány na březovém substrátu tou nejpřirozenější cestou, v souladu s přírodním prostředím. Některé z nich vyrůstají v laponských lesích Finska, některé v blahobytu ekologických farem na jihu země.

Každá sklizená várka podstupuje přísnou kontrolu a až poté dochází k získávání biologické aktivní složky z plodnic hub. Používá se k tomu dvojitá extrakce a inovativní ultrasonická technologie (UAE), která naruší chitinové buňky houby a uvolní blahodárné látky snadno vstřebatelné pro tělo.

PROČ PRÁVĚ KÄÄPÄ MUSHROOMS?

Kvalita a šetrnost - značka KÄÄPÄ Mushrooms zaručuje zákazníkům tu nejlepší kvalitu a lesnímu ekosystému ten nejšetrnější přístup.

Absolutní transparentnost - jednoduše si podle šarže dohledáte, jaký je původ hub, které budete pomocí tinktury konzumovat.

To nejlepší z hub - výtažky z hub pochází z jejich nadzemní části, z plodnice, kde se ukrývá spektrum prospěšných sloučenin.

Kontrola každé várky- testování hub probíhá v nezávislých laboratořích a hlídá se obsah těžkých kovů a mikroorganismů.

TINKTURA

doporučení: 3 pipety denně

  • tinkturu kapejte pod jazyk nebo ji přimíchejte k   oblíbenému nápoji
  • nemá žádné vedlejší účinky
  • po třech měsících používání si dopřejte     týdenní pauzu

L I O N ´S   M A N E

Nasyťte svůj mozek tím nejlepším z přírody!

LION´S MANE se skvěle hodí před zkouškou, pohovorem nebo třeba před důležitou schůzkou. Podporuje totiž kognitivní funkce, jako je soustředění, paměť a myšlení. A to není vše, určitě oceníte také zmírnění úzkostí a úlevu při syndromu dráždivého tračníku. Má gastroprotektivní účinky a je to skvělá varianta bezkofeinové kávy.

Tinktura (30 ml) 669 Kč

R E I S H I

Zažijte její nadpřirozené účinky!

Pokud chcete podpořit své zdraví, jako je udržení správné hladiny krevního cholesterolu, fungování jater, vyživení střev a mikrobiomu, určitě sáhněte po “božské” REISHI. Působí protizánětlivě, podporuje spánek a celkovou regeneraci a ženám pomáhá snižovat projevy PMS.

Tinktura (30 ml) 669 Kč

S H I I T A K E

Zajistěte si dlouhověkost!

Že neexistuje lék na nesmrtelnost? A co když ano? SHIITAKE prokazatelně zlepšuje zdraví, což pozitivně ovlivňuje kvalitu života → a možná právě to vám zajistí dlouhověkost. Tato zázračná houba obsahuje vitamín D, B2, látky zmírňující buněčné poškození a odbourávající cholesterol. Podporuje játra, viditelně zlepšuje pokožku a pomáhá posílit imunitu.

Tinktura (30 ml) 530 Kč

Systers je portál, který propojuje ženské zdraví, moudrost našich babiček, vědecké poznatky, nejnovější technologie a biohacking. Kromě unikátních produktů je tu také magazín plný zajímavých informací a seznam eventů, které komunita Systers pravidelně pořádá. ”Společně jdeme cestou sebepoznání a holistického přístupu ke zdraví," říká o portálu jeho zakladatelka Veronika Allister s tím, že možnosti každého z nás jsou bezbřehé.

https://www.systers.bio