Hvězdy současné pop opery Il Volo vystoupí v Praze, vystoupí i Tereza Mašková

05.10.2023 \\ Koncerty/Festivaly

Už v úterý 10. října v Česku poprvé vystoupí italské operní pop trio Il Volo. Jejich první pražský koncert se uskuteční v O2 areně a slibuje jedinečnou show plnou vášně a nezapomenutelných písních. S kapelou, kterou tvoří tenoristé Piero Barone, Ignazio Boschetto a barytonista Gianluca Ginoble, si jednu píseň zazpívá i zpěvačka Tereza Mašková a předskokanem koncertu bude maďarský zpěvák a skladatel Simply Ben.

Tereza Maškovou je fanynkou Il Volo, proto jí udělala nesmírnou radost, když si ji vybrali jako hosta pražského koncertu. „Pořád nemohu uvěřit, že se to stane. Moc si toho vážím a mám z toho upřímnou radost. Vzpomínám si, když mi bylo asi tak patnáct nebo šestnáct let a říkala jsem mamce, že jednou si s nimi zazpívám, a to se mi teď splní, hrozně moc se na to těším,“ usmívá se Tereza Mašková, která k italské hudbě vždycky tíhla. Mašková si s Il Volo zazpívá jejich song Canzone per te a už teď se na vysněné vystoupení připravuje. „Jsem ráda, že si budu moc zazpívat zrovna tuhle píseň, protože patří k mým oblíbeným. Poslouchám ji teď ještě víc a našla jsem si učitele italštiny, který mi pomůže se správnou výslovností. Ať si neudělám ostudu,“ doplňuje.

Předskokanem koncertu bude maďarský zpěvák a skladatel SIMPLY BEN: „Je to pro mě obrovská příležitost a hodně jsem přemýšlel o setlistu. Budeme hrát písně z mé minulosti, ale pracujeme i na spoustě nových skladeb, které jsou výsledkem předchozího opravdu exotického období mého života. Miluji tyto písně a také svou kapelu, takže doufám, že tato atmosféra osloví i publikum. Jediné, co si přeji, je dát jim vzpomínky, na které nikdy nezapomenou,“ uvedl zpěvák ke svému prvnímu vystoupení v O2 areně.

Poslední vstupenky na koncert jsou ještě v prodeji v sítích Ticketmaster a Tickeportal: https://www.ilvolo.cz/

Fotogalerie