Rituál Stress fighter – aroma relax pro muže i ženy

05.10.2023 \\ Zdraví

Pokud potřebujete doplnit a uchovat energii a sílu, chcete pečovat o zdraví svého těla, relaxovat, očistit organismus a celkově projít řádnou antistresovou kúrou, je to ideální chvíle pro vyzkoušení rituálu Stress fighter.

Navštivte luxusní a krásné prostředí Spa & Wellness Aquapalace Praha v Čestlicích a zažijte úžasně příjemnou aromaterapii, která během 90 minut uvolní opravdu každého. Součástí rituálu je pro dokonalou fyzickou i psychickou relaxaci jemný peeling se směsí mořské soli a olejů, který vitalizuje pokožku. Uvolňující zábal s relaxační masáží hlavy a celého těla pak restartuje mysl.

Zajistěte, aby i váš muž byl v pohodě. Proceduru lze navíc pořídit také jako dárek (přeci jen Vánoce jsou již za dveřmi, a tak můžete i partnerovi dopřát antistresový relax.

Celou nabídku našeho e-shopu najdete zde: https://www.aquapalace.cz/sekce/spa/prodej

Zastavte se na malý okamžik a užijte si chvilku pro sebe v luxusním SPA & Wellness Aquapalace Praha. Tento úchvatný a voňavý komplex je součástí zábavního aquaparku, kde najdete také největší Saunový svět ve střední Evropě. SPA & Wellness nabízí kompletní péči o vaše tělo i duši. Nechte se hýčkat v honosném prostředí předními odborníky ve svém oboru.

Více informací a možnost objednání na recepci Spa & Wellness Aquapalace Praha.