Vyzkoušejte sílů růže v péči o zralou pleť

02.10.2023 \\ Krása

Změny pleti s přibývajícím věkem jsou naprosto přirozené. Zejména po 50. roku života se některé projevy s tím, jak klesá hladina estrogenu a snižuje se produkce kolagenu, mohou ještě zvýraznit. Ženy často pociťují problémy s hydratací, vrásky jsou hlubší a dochází k ochabování pleti a ztrátě kontur. Cílem není tyto projevy úplně potlačit, ale i bez radikálních zásahů je možné je zmírnit a zpomalit. A to kombinací zdravého životního stylu, dostatku spánku a vhodné péče. Sáhněte po kosmetických produktech, které obsahují výtažek z růže. Ta je známá svými antioxidačními a zklidňujícími účinky. Pokud se navíc přidají další účinné látky jako kolagen, biotin nebo třeba ceramidy a peptidy, bude vaše pleť při pravidelném používání vypadat pevnější, plnější a kontury obličeje a rtů budou viditelně redefinované. Dejte šanci přírodě a vyzkoušejte některý z našich tipů.

ROSE PREMIUM 55+ Zpevňující a vyplňující denní krém

  • Účinně hydratuje
  • Zlepšuje elasticitu
  • Komplex 3 růží
  • Kolagen
  • Biotin
  • OF 15

ASTRID ROSE PREMIUM Zpevňující a vyplňující denní krém posiluje a vyživuje vaši pleť každý den a zanechává ji pružnější a hydratovanou. Toto jedinečné složení, speciálně vyvinuté pro potřeby zralé pleti, se skládá z inovativního komplexu 3 růží, kolagenu a biotinu. Účinně hydratuje a zlepšuje elasticitu, takže pleť vypadá viditelně omlazená, pevnější a hladší. Komplex 3 růží má vynikající antioxidační a zklidňující účinky. Pochází z výtažků 3 růží (Rosa Canina, Rosa Damascena, Rosa Centifolia), které jsou známé pro své hydratační, protizánětlivé a anti-aging vlastnosti. Kolagen působí jako podpůrná struktura pleti a pomáhá udržovat její mladistvý tvar a kontury. Díky tomu se pokožka zdá výrazně pevnější a pružnější. Biotin pomáhá obnovit hladinu energie pokožky, zlepšuje hydrataci, hladkost a vzhled pleti. Obohacený o OF 15, který pomáhá chránit pokožku před známkami stárnutí. Dermatologicky testováno. Doporučené pro věk 50+ - 65+ let.

Cena 299,90 Kč/50 ml

ROSE PREMIUM 65+ Posilující a remodelující noční krém

  • Účinně hydratuje a zlepšuje elasticitu
  • Zvýrazňuje kontury obličeje
  • Komplex 3 růží
  • Ceramidy
  • Peptidy

ASTRID ROSE PREMIUM Posilující a remodelující noční krém byl vyvinutý speciálně pro potřeby velmi zralé pleti. Toto jedinečné složení, skládající se z inovativního komplexu 3 růží, ceramidů a peptidů, účinně hydratuje, zlepšuje elasticitu a zvýrazňuje kontury obličeje, takže vaše pleť vypadá viditelně revitalizovaná, pevnější a silnější. Komplex 3 růží má vynikající antioxidační a zklidňující účinky. Pochází z výtažků 3 růží (Rosa Canina, Rosa Damascena, Rosa Centifolia), které jsou známé pro své hydratační, protizánětlivé a anti-aging vlastnosti. Ceramidy posilují bariérovou funkci pokožky. Pomáhají předcházet ztrátě vlhkosti a udržují pleť hydratovanou, plnější a pružnou. Peptidy pomáhají znovu zpevnit a vyplnit pleť tím, že stimulují kožní buňky k větší produkci kolagenu. Pomáhají zlepšit elasticitu a odolnost pokožky, díky čemuž vypadají kontury obličeje viditelně redefinované. S bohatou texturou, která po použití zanechává příjemný hladký pocit. Dermatologicky testováno. Doporučené pro věk 60+ - 75+ let.

Cena 299,90 Kč/50 ml

ROSE PREMIUM 55+ Zpevňující a vyplňující sérum

  • Účinně hydratuje
  • Zlepšuje elasticitu
  • Komplex 3 růží
  • Kolagen
  • Biotin

ASTRID ROSE PREMIUM Zpevňující a vyplňující sérum posiluje a vyživuje vaši pokožku každý den a zanechává ji pružnější a hydratovanou. Toto jedinečné složení, speciálně vyvinuté pro potřeby zralé pleti, se skládá z inovativního komplexu 3 růží, kolagenu a biotinu. Účinně hydratuje a zlepšuje elasticitu, takže pleť vypadá viditelně omlazená, pevnější a hladší. Komplex 3 růží má vynikající antioxidační a zklidňující účinky. Pochází z výtažků 3 růží (Rosa Canina, Rosa Damascena, Rosa Centifolia), které jsou známé pro své hydratační, protizánětlivé a anti-aging vlastnosti. Kolagen působí jako podpůrná struktura pleti a pomáhá udržovat její mladistvý tvar a kontury. Díky tomu se pokožka zdá výrazně pevnější a pružnější. Biotin pomáhá obnovit hladinu energie pokožky, zlepšuje hydrataci, hladkost a vzhled pleti. S lehkou a snadno vstřebatelnou texturou, která po použití zanechává příjemný hladký pocit. Dermatologicky testováno. Doporučené pro věk 50+ - 65+ let.

Cena 299,90 Kč/50 ml

Fotogalerie