Novinka Bond RX splněný sen o pevnějších vlasech

24.09.2023 \\ Krása

Představujeme vám novou technologii Paul Mitchell® Bond RX, která obnovuje vnitřní strukturu vlasů tím, že opravuje a posiluje disulfidové můstky.

Exkluzivní salonní péče je doplněna o tři produkty na domácí použití, které vlasy zpevní, chrání a vyhladí. Splňte si i vy sen o pevnějších, zdravějších a hlavně krásnějších vlasech.

Co si o novince myslí kadeřníci?

„Vlasy jsou po použití plné, pevné, lesklé. Ty křehké vlasy, u kterých máte pocit, že jsou na pokraji zhroucení a že už jedním krokem někam odcházejí, tak po použití najednou jsou zase našlápnuté a držely.“

                                                                                       Linda René Žáková

Po umytí jsou vlasy mnohem pevnější, jsou sypavé, lesklé. A i když jsou pevnější, tak nebyl problém s nimi manipulovat nebo pracovat.

                                                                                         Kristýna Korandová

Bond RX Systém domácí péče

Bond RX Shampoo

Bohatý bezsulfátový šampon s krémovou pěnou, který pomáhá udržovat a chránit citlivé vazby ve vlasech. Ideální pro chemicky ošetřené a poškozené vlasy. Čistí, aniž by zatěžoval. Barvostálý.

S patentovanou technologií Bond Rx.

Použití: Naneste na vlhké vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. pokračujte Bond RX kondicionérem nebo treatmentem.

Bond RX Shampoo, 250 ml, DPC 730 Kč / 26,55 €

Bond RX Conditioner

Nezatěžující receptura s patentovanou technologií Bond RX posiluje a chrání chemicky ošetřené a poškozené vlasy a obnovuje vlasová vlákna. Pro měkčí a snáze rozčesatelné vlasy.

Použití: Naneste malé množství na čisté, vlhké vlasy od konečků po kořínky, jemně pročešte a opláchněte po několika minutách.

Bond RX Conditioner, 200 ml, DPC 807 Kč / 29,33 €

Bond RX Treatment

Ultra bohatá maska pro chemicky ošetřené a poškozené vlasy s patentovanou technologií Bond RX. Vlasy posiluje a vyhlazuje jejich kutikulu. 

Použití: Naneste malé množství na čisté, vlhké vlasy. Nechejte působit 3-5 minut a důkladně opláchněte.

Bond RX Treatment, 150 ml, DPC 807 Kč / 29,33 €