Black Stuff není černá magie, ale jeden z nejsilnějších antioxidantů na světě

15.09.2023 \\ Zdraví

Seznamte se s produkty Green World Solutions a jejich Black Stuff a brzy se budete cítit lehčeji, uvolněněji a budete mít více energie. Svoji imunitu, energii, krásu i váhu můžete mít ve svých rukách.

Doplňky stravy estonské značky Green World Solutions jsou úplně jiné, než na jaké jste byli doposud zvyklí. Sázejí na vysokou kvalitu a najdete v nich pouze prověřené kvalitní přírodní suroviny. Využívají kombinace moderní biotechnologie s moudrem našich babiček, díky čemuž tak pod rukama estonského výzkumného týmu vznikají ty nejkvalitnější přírodní doplňky stravy, dělané na míru člověku 21. století a jeho potřebám. A teď máte možnost je vyzkoušet i vy.

Black Stuff – směs pro mikrobiom – kapsle

Tyto černé kapsle si rychle zamilujete. Zjednodušeně fungují tak, že důležité minerály z vaší stravy rychle dopraví do buněk a orgánů, aby tam mohly maximálně plnit svoji funkci. Minerály totiž naším tělem často jen proklouznou a do orgánů a buněk, kde jsou potřebné, se jich dostane jen nepatrné množství.

A aby toho nebylo málo, naberou kapsle na cestě ven ještě škodlivé látky a tím pádem pomáhají organismu k rychlejší detoxikaci. Navíc obsahují antioxidanty, které pomáhají chránit před volnými radikály i oxidačním stresem, kyselinu huminovou, jenž pomáhá esenciálním minerálům, aby je tělo využilo co nejlépe , kyselinu fulvovou, která naopak eliminuje toxiny a polyfenoly, jež zase působí antioxidačně. Výsledek? Brzy se budete cítit lehčeji, uvolněněji, budete mít více energie a vše vám půjde s větší lehkostí.

https://www.systers.bio/black-stuff-smes-pro-mikrobiom/

Cena: 1550 Kč

Black Stuff – směs pro mikrobiom – prášek

Tento prášek vám snadno a přirozenou cestou zajistí správné fungování střevního mikrobiomu. Obsahuje přírodní výtažek z břízy a houby chagy a tělo rychle zásobí  velkým množstvím kyseliny huminové, fulvové a polyfenolů. Je doslova nabitý stopovými prvky a minerály v biologicky využitelné formě, které tělu rychle dodá. Příznivě ovlivňuje také imunitní a hormonální systém, zároveň pomáhá tělu se zbavit škodlivin, reguluje antioxidační stres a v neposlední řadě dodá organismu energii a potřebnou rovnováhu.

https://www.systers.bio/black-stuff-smes-pro-mikrobiom--prasek--30-g-/

Cena: 550 Kč

Black Stuff – Happy Tummy – bombony pro děti

Tohle nejsou žádné obyčejné bonbony, ale výživová pojistka pro vaše děti. Říkáte, že vaše dítě přece zdravě a vyváženě jí? Gratulujeme! Nalijme si ale čistého vína, všichni víme, že dostat v dnešní době do dětí nutričně vyváženou stravu bez přidaných chemikálií je téměř nadlidský výkon. S těmito bonbony to ale odteď nebude problém. Obsahují cenné mikroživiny, minerály i antioxidanty pro ochranu proti volným radikálům a jsou samozřejmě bez cukru. Garantujeme vám, že vaše dítě denně dostane hravou formou potřebnou dávku důležitých živin a vitaminů v té nejlepší kvalitě.

https://www.systers.bio/black-stuff-happy-tummy-bonbony-pro-deti--30-ks-/

Cena: 990 Kč

Systers je portál, který propojuje ženské zdraví, moudrost našich babiček, vědecké poznatky, nejnovější technologie a biohacking. Kromě unikátních produktů je tu také magazín plný zajímavých informací a seznam eventů, které komunita Systers pravidelně pořádá. ”Společně jdeme cestou sebepoznání a holistického přístupu ke zdraví," říká o portálu jeho zakladatelka Veronika Allister s tím, že možnosti každého z nás jsou bezbřehé.

https://www.systers.bio