Networking má stále nezastupitelné místo v moderním podnikání

29.08.2023 \\ Byznys

Ředitelka kanceláře představenstva Hospodářské komory Praha 1 Eva Primus Kovandová opět úspěšně zorganizovala další skvělý networking pro podnikatele nejen na Praze 1. Letní neformální networkingový snack, který se uskutečnil v srpnu, opět přivedl do společenského centra dění.  Propojování nejen členů komory pro ni stále zůstává nejen pracovní povinností, ale také osobním závazkem k rozvoji a posilování komunity Hospodářské komory Praha 1.

Již v loňském roce jsme si všimli, že Eva Primus Kovandová vnímá propojování členů komory jako klíčový prvek, který přináší do organizace nejen nové obchodní příležitosti, ale také posiluje přátelské vztahy a podporuje sdílení znalostí. Tento rok opět dokázala svým nadšením a profesionálním přístupem získat další členy komory, kteří se s ní zapojili do organizace tohoto letního setkání.

Se svou kolegyní společně vytvořily skvělý program, který umožnil účastníkům setkání nejen sdílet základní informace a kontakty, ale také diskutovat o svých zkušenostech a projektech. Právě tato kombinace formálního a neformálního prostoru přispívá k jedinečné atmosféře a vytváří prostor pro skutečně hlubokou interakci nejen mezi členy.

V pořadí druhý networkingový snack byl koncipován tak, aby účastníci zažili něco speciálního. „Na zcela nově zrekonstruované lodi Albatros II. jsme se vydali na nezapomenutelnou plavbu po Vltavě. Prostředí lodi a nevšední pohled na krásy Prahy z hladiny řeky poskytly dokonalou kulisu pro neformální setkání. Byla to ideální příležitost nejen pro výměnu obchodních tipů, ale také pro upevnění mezilidských vazeb,“ říká Eva Primus Kovandová.

Účastníci se s radostí opět chopili příležitosti k pomoci a tentokrát spojili své síly pro podporu neziskové organizace Integrace 3P, z. s. Díky štědrým členům, kteří se přidali k této iniciativě, byli schopni poskytnout neziskové organizaci finanční příspěvek ve výši 4 900 Kč. Tento akt solidarity a spolupráce ukazuje, že Hospodářská komora Praha 1 má nejen schopnost zlepšovat pracovní prostředí a obchodní příležitosti, ale také může pozitivně ovlivnit širší společnost tím, že se spojí pro dobrou věc.

Tímto druhem akce se ukazuje, že networking má stále nezastupitelné místo v moderním podnikání. Eva Primus Kovandová a Ingrid Šůrová nám ukázaly, že i v digitální éře zůstává osobní kontakt a neformální setkání neocenitelnou součástí budování úspěšných vztahů. Jejich snaha a pracovní nasazení přispívají nejen k rychlejší a efektivnější práci, ale také k posílení komunity a spolupráce v rámci Hospodářské komory Praha 1.

Fotogalerie