Vyšehrad a Lajna budou mít pokračovatele

15.01.2018 \\ Film/TV

Přesně 21. prosince oslaví internetová televize OBBOD rok svého působení na trhu. Za dvanáct měsíců se jí podařilo zaujmout především seriálem Vyšehrad z fotbalového prostředí a Lajna z oblasti hokeje. Další seriály má v plánu natáčet už za pár měsíců.

OBBOD je přístupná jako aplikace na tabletech, v chytrých telefonech, v Apple TV, ale i na www.obbod.com. Za první rok provozu získala televize 200 tisíc uživatelů a kromě vlastní produkce nabízí také více než 700 hodin filmové zábavy. Jen pro děti zde například divák najde 24 dětských seriálů.

Internetová televize spolupracuje s většinou českých distributorů a několika zahraničními, a tak je na první kvartál roku 2018 připraveno dalších 430 filmů a dva výjimečné seriály – Most (krimi thriller ze severského prostředí) a The Fall (psychologické drama v hlavní roli s Gillian Andersonovou jako vyšetřovatelkou a Jamie Dornanem jako vrahem), které budou mít premiéry na začátku února. OBBOD také plánuje v roce 2018 produkci a distribuci dalšího dramatického seriálu ze sportovního prostředí a minimálně dvou komediálních seriálů.

Fanoušci Vyšehradu a Lajny mohou své oblíbené seriály sledovat i v režimu jednorázových plateb. Desetidílný seriál si mohou koupit za 150 Kč, či za 25 Kč za díl. U osmidílné Lajny za 180 Kč za seriál nebo 45 Kč za jeden díl. Oba seriály se vyznačují výborným obsazením a hosty v epizodách z reálného prostředí (například Tomáš Řepka, Roman Bednář či Lukáš Vácha ve Vyšehradu, Dominik Hašek v Lajně).

Vyšehrad

Režie: Jakub Štáfek, Martin Kopp, Jan Filip

Scénář: Tomáš Vávra, Petr Kolečko, Jakub Štáfek

Kamera: Jan Filip, Jan Drnek, Vladimír Matoušek, Jan Hubač, Tomáš Jelínek

Hudba: Vojtěch Záveský

Hrají: Jakub Štáfek, Jakub Prachař, Míra Nosek, Ondřej Pavelka, Jaromír Bosák, Monika Timková, Kristýna Maléřová-Podzimková, Johana Freywaldová, Jiří Ployhar ml., Petr Kolečko, Tomáš Vávra, Roman Bednář, Tomáš Měcháček, Vojtěch Záveský, Vilém Postránecký, Anna Knauerová, Aneta Krejčíková, Eliška Dohnalová, Lukáš Vácha, Věra Hlaváčková, Sandra Nováková, Martin Hofmann, Šárka Vaculíková, Jarmil Škvrna, Petr Svěcený, Anna Kadeřávková, Luděk Zelenka

 

Lajna

Režie: Vladimír Skórka

Scénář: Petr Kolečko

Kamera: Jan Šťastný

Hudba: Jiří Burian

Hrají: Jiří LangmajerZdeněk PiškulaHana VagnerováMarek TaclíkVáclav Neužil ml.Kateřina Janečková, Štěpán KozubNorbert LichýPavla DostálováJiří SedláčekJosef Kaluža

Fotogalerie