Krémy na ruce inspirované přírodou

15.08.2023 \\ Krása

Pokožka rukou je velmi namáhaná, a proto je potřeba, pravidelně ji promazávat kvalitními krémy. Ideální jsou přípravky, které obsahují třeba konopný olej nebo lipovou květovou vodu. Obě přírodní složky mají skvělé hydratační a antioxidační vlastnosti, a navíc jsou vhodné i pro tu nejcitlivější kůži. Konopný olej působí také protizánětlivě a zpomaluje předčasné stárnutí pokožky. Právě tyto dvě ingredience, navíc v BIO kvalitě, obsahují dvě novinky, se kterými letos přichází tradiční a osvědčená značka Indulona. Obsahují 93 % přírodních složek a navíc mají i udržitelné obaly, které jsou ze 70 % vyrobeny z recyklovaných materiálů. Vyzkoušejte některou z novinek a užijte si dotyk přírody na vlastní kůži.

Indulona zklidňující zázrak, Olej z bio konopných semínek

Krém na ruce INDULONA ZKLIDŇUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby poskytl okamžitý komfort suchým rukám. Efektivně hydratuje a zklidňuje pokožku a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje olej z bio konopných semínek, bohatý na vitamin E a omega mastné kyseliny, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 48H hydratace. Poskytuje okamžitý komfort suchým rukám, 92 %. Ruce jsou viditelně zklidněné za 15 minut. Okamžitá hydratace pokožky je zvýšená o 43 %. Sebehodnocení pod kontrolou dermatologa; 25 osob. Klinický instrumentální test pod kontrolou dermatologa; 10 osob.

Cena 69,90 Kč/50 ml 

Indulona obnovující zázrak, Lipová květová voda

Krém na ruce INDULONA OBNOVUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby efektivně hydratoval pokožku, chránil ji před vysušováním a posiloval ji před vnějšími vlivy. Uzamyká v pokožce vlhkost a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje bio lipovou květovou vodu, známou svými vysoce hydratačními a antioxidačními vlastnostmi, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 48H hydratace. Ruce vypadají mladistvěji, 84 %. Okamžitá hydratace pokožky je zvýšená o 40 %. Ruce jsou jemnější a hladší už po 1 použití. Sebehodnocení pod kontrolou dermatologa; 25 osob. Klinický instrumentální test pod kontrolou dermatologa; 10 osob.

Cena 69,90 Kč/50 ml 

Fotogalerie