Představujeme Jarní posezení od Petry Špindlerové a Dagmary Herzánové

20.03.2017 \\ Magazín

Česká divadelní, televizní a filmová herečka Petra Špindlerová miluje indickou kulturu, jógu a cestování. Většinu lidí však překvapuje tím, že se nezdráhá přišlápnout plyn hodně blízko k podlaze, sedí-li za volantem. Nezřídka ji také můžete potkat na akcích, jejichž hlavním motivem je dobrý skutek, pomoc či podpora charitativních akcí.

Na workshopu spolku Integrace 3P, uspořádaného na počátku března, se malovaly židličky, které půjdou do aukce - Petra Špindlerová nechyběla.  S malováním jí pomáhala zpěvačka Dáša Herzánová, která se v současné době převážně věnuje jazzu, ale srdce rockerky v sobě nezapře. Na ni však musíme prozradit, že s aktivitou to příliš nepřeháněla a Petru spíše pozorovala. Jejich zelenavý koncept posléze dostal jméno Jarní posezení. O tom, že se jim dílko opravdu povedlo, svědčil i obdiv moderátora Petra Jančaříka. Židličky se bez váhání chopil a začal se s ní fotit, i když se na něj, ale jen na oko, zlobily obě autorky a usmívající se nic nedbal slov, že se chlubí cizím peřím.  

Charitativní aukce proběhne 12. dubna 2017 v Hilton Prague Old Town a výtěžek bude spolkem použit především na realizaci projektů:  Spojte se s rodinou na dálku, Ženy nestárnou, ale vyzrávají a na Včasný záchyt Alzheimerovy nemoci – kvalitnější cesta životem.

Fotogalerie