Krásné opálení díky peelingu

05.07.2023 \\ Krása

O tom, že byste měli zařadit peeling do své pravidelné péče o pleť, už jste asi slyšeli. Ale věděli jste, že vám správně provedený peeling pomůže i s opalováním? Díky tomu, že budete pravidelně odstraňovat odumřelou část pokožky, se budete opalovat snadněji a předejte různým skvrnám. Vaše pleť bude působit jemněji a uceleným dojmem. Pokud nemáte mastnou pokožku, bohatě postačí, dopřát si ho dvakrát do měsíce. Peelingem ale nemusíte ošetřovat pouze obličej. Vyzkoušejte doma třeba peeling na ruce. Smíchejte v poměru 1:1 váš oblíbený krém na ruce s namletými ořechy, pořádně promasírujte a smyjte vodou. Ořechy obsahují spoustu vitamínů, díky kterým získá vaše pokožka zpět zdravý vzhled.

VITAMIN C Exfoliační a rozjasňující peelingový gel

  • Šetrně exfoliuje pleť
  • Odstraňuje odumřelé buňky
  • Zanechává pleť hladkou a zářící
  • Vyrovnává tón pleti

VITAMIN C Exfoliační a rozjasňující peelingový gel, bohatý na vitamin C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Tento jemný peelingový gel s bambusovými zrny a pomerančovými slupkami odstraňuje odumřelé buňky a nabízí hedvábně čistý pocit a zářivě vyhlížející pleť. Čistí a jemně exfoliuje pokožku a zanechává ji hladkou, jemnou a zářivou.

Cena: 119,90  Kč/150ml

Indulona Original

Regenerační, ochranný a promašťující krém na ruce určený pro každodenní péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Pokožce dodává pružnost, pevnost, přirozenou vláčnost a obnovuje bariérové funkce kůže. Dermatologicky testováno.

Cena: 59,90 Kč/85 ml

Fotogalerie