Ingredience měsíce v produktech Natava – Hydrasalinol

13.06.2023 \\ Krása

Mořský chřest, mořská fazole nebo skleněná tráva – to jsou některá další pojmenování slanorožce (Salicornia herbacea), slanomilné řasy rostoucí v mokřadech na mořském pobřeží a v mangrovníkových porostech. Domovem slanorožce jsou oblasti s velkou koncentrací soli ve vodě v Americe, Evropě i Austrálii. Tato odolná rostlina, vypadající jako zelený nebo tmavočervený kaktus s větvičkami, se zdárně vyrovnává s přílivem a odlivem – skvěle totiž reguluje obsah vody v buňkách. A právě díky tomu se kosmetický průmysl do slanorožce doslova zamiloval a výtažek zvaný Hydrasalinol se stal oblíbenou ingrediencí mnoha inovativních produktů.

Není divu, že si jeho unikátních vlastností všimli i v laboratořích české přírodní a bio kosmetické značky Natava a světlo světa spatřilo pleťové olejové sérum Pupalka.

Tento výrobek je skutečným elixírem pro vaši pleť. Obsahuje až 70 % aktivních látek, které se vzájemně doplňují a působí velmi efektivně při ochraně pleti, její regeneraci, vitalizaci a výživě. Díky vysokému obsahu aktivních látek se oleje snadno vstřebávají do hlubších vrstev pokožky, kde efektivně a rychle působí při regeneraci a hydrataci pokožky. Tato varianta je určena speciálně pro suchou a citlivou pleť. Složení je doplněné o CO2 pupalkový extrakt, který má vysoký obsah kyseliny linolenové a GLA, která je prospěšná pro suchou a zralou pokožku. Najdete zde také avokádový, jojobový, nimbový, pupalkový a ovesný olej, olej z pšeničných klíčků, olej Sacha Inchi nebo slunečnicový a marulový olej. Stojí 499 Kč.

Návod k použití: sérum aplikujte ideálně každé ráno a večer na dokonale odlíčenou a očištěnou pleť. Jemně vmasírujte krouživými pohyby konečky prstů 1-3 kapky, dokud se sérum nevstřebá.  

Fotogalerie