Stylové novinky dle světových trendů!

25.05.2023 \\ Fashion

Nechte se inspirovat letní kolekcí Deichmann a doplňte svůj prázdninový outfit poutavou designovou obuví. Především s těmi barevnými! Tuto sezónu jsou oblíbené jak něžné pastelové tóny, tak výrazné odstíny i třpytivé metalické barvy připomínající západ slunce. Veselé modely ve světle růžové, citronově žluté, mátové nebo levandulové, svítivě růžové, oranžové, zelené, neonově modré, nebo fuchsiové rozzáří nejen váš letní outfit, ale i celý den. 

Kromě široké palety barev si můžete vybrat také z řady stylů. Elegantní nízké pantofle s řetízkem, dřeváky na podpatku s kovovými detaily, sofistikované mules, ležérní modely s anatomicky tvarovanou stélkou nebo gumové pantofle přímo stvořené na dovolenou u moře? Výběr je jen na vás.

Dalšími stálicemi v letním botníku jsou nízké sandály. V letošní kolekci najdete jak klasické páskové či proplétané sandálky, tak extravagantní chunky modely na pevné vyšší podešvi.

Top hitem léta je rozhodně obuv na vysokém podpatku, a to především na tom blokovém. Nalaďte se na retro vlnu a dolaďte svůj outfit nepřehlédnutelnými sandály na vysokém hranatém podpatku kombinovaným s vyšší platformou. Vsaďte na lesklý, anebo naopak matný model ve vzhledu semiše.

Na své si přijdou také budoucí nevěsty. Na elegantní třpytivé střevíčky v bílém, smetanovém nebo metalickém provedení je radost pohledět! Bez nové obuvi nezůstanou ani družičky. Ze široké nabídky atraktivních sandálů na podpatku, slingback lodiček či pohodlných elegantních balerín si prostě nejde nevybrat.