Svěží novinky pekařství PAUL

24.05.2023 \\ Produkty

Nadcházející sezóna se ve francouzském pekařství PAUL ponese ve svěžím duchu. Lehké a přitom zdravě vydatné pokrmy se spoustou zeleniny doplní osvěžující voda s netradiční kombinací růží a ovoce. A pro milovníky masa je tu neodolatelné pastrami v domácím chlebu.

Čeká vás dlouhý den, náročná porada nebo prostě máte chuť na vydatný brunch? Pošírovaná vejce s fazolkami a slaninou jsou trochu netradičním salátem, který hravě nahradí dokonce i oběd. Lahodná krémová pošírovaná vejce dokonale ladí s křupavou opečenou slaninou, vynikající chuť i texturu dodají sójové boby edamame, vařené zelené fazolky a pečená rajčata. Varianta na tradiční anglickou snídani v moderní verzi vás dostane!

Pokud jste si oblíbili asijskou kuchyni, vyzkoušejte svěží Asijský salát. Jeho základ tvoří jemné rýžové nudle. Křupavá mrkev, ředkev a červené zelí jsou nejen plné vitamínů a vlákniny, ale také je díky nim salát lákavý i na pohled. Pravou chuť a aroma orientu dodá salátu výrazný sushi zázvor, arašídy, čerstvý koriandr a především originální asijský dresink.

Protože PAUL je především francouzské pekařství, nesmí v sezonní nabídce chybět křehký croissant, tentokrát ve fit variantě s vejcem a čerstvou pažitkou, posypaný křupavými semínky. Příjemně vás zasytí bez pocitu plnosti a dodá energii pro úspěšný den.

Aby té zeleniny nebylo až moc, doplňuje nabídku Domácí chléb s pastrami. Oblíbená klasika v novém podání se skládá ze dvou krajíců čerstvého domácího chleba bohatě proloženého tenkými plátky voňavého hovězího masa v pepři z vyhlášené Pršutérie Chovaneček. Křupavé okurčičky dodají jídlu svěžest a příjemný chuťový kontrast. Ideální rychlý oběd i večeře, nebo třeba svačina na letní výlet.

Obzvlášť v létě je nutné dodržovat pitný režim. Také na to v pekařství PAUL mysleli. Úžasně osvěžující Voda z růží a ovoce zvládne žízeň i v opravdu horkém letním dni. Křehké okvětní lístky růží z české farmy Ekokoza dodávají nápoji jemnou sladkou vůni, borůvky a rybíz lahodnou chuť a vitamíny. Voda z růží a ovoce je skvělá do práce, na cesty, nebo na romantický piknik v přírodě. Překvapte sebe i své přátele tímto neobvyklým nápojem a rázem se přenesete do rozkvetlé letní zahrady.

Svěží novinky budou v pekařství PAUL k dostání od května po celé léto.

Fotogalerie