Funkčnost, ideální partner na cesty, na procházku i do práce

14.05.2023 \\ Design/Domov

Počasí se po dlouhých týdnech ustálilo a nás to přirozeně táhne ven, na čerstvý vzduch. Ať už dáváte přednost dlouhým procházkám, náročným túrám nebo piknikům s rodinou a přáteli, pobyt venku je prospěšný za všech okolností. Ať už se rozhodnete pro cokoli, nezapomeňte se na každé dobrodružství připravit:

  1. Nejprve je důležité vybrat si místo, kam se chcete vydat. V dané oblasti se jistě nacházejí další zajímavá místa, která můžete navštívit, proto se před cestou na výlet nebo túru podívejte na mapu cílové destinace.
  2. Nezapomeňte zvolit správné oblečení, které vás může zachránit před bouřkou nebo naopak horkými slunečními paprsky, které jsou na jaře nenápadné i zrádné.
  3. Je také dobré vzít si s sebou něco malého k jídlu pro případ, že po cestě nenajdete žádné občerstvení. Nebo si na piknik připravte jídlo, které se cestou ani v horku nezkazí.
  4. Bez čeho byste však nikdy a za žádných okolností neměli odcházet z domova, je voda. Pitný režim je třeba doplňovat vždy, a zejména při zvýšené aktivitě. Voda vám doplní energii a dodá vzpruhu při dlouhých a vyčerpávajících túrách. V ideálním případě si s sebou vezměte tolik vody, kolik unesete. Stačí si vybrat ideální láhev, která vám nebude překážet v pohybu a bude připravena pohodlně doplnit pitný režim. Musí být extrémně lehká a mimořádně funkční. Ať už na dlouhé túře nebo v běžném životě, nikdo s sebou nechce nosit těžký náklad. Nová funkční ultralehká láhev waterdrop® je ideálním řešením. Váží pouhých 295 g a má objem až 1,2 litru. Spolu s novým funkčním uzávěrem a jeho speciálním pítkem, který usnadňuje přenášení a nasazování, je nová láhev více než jen dobrým společníkem na cesty.  Pokud dáváte přednost studeným nebo horkým nápojům, potěší vás zbrusu nová funkční termoska, která si díky dvojitým stěnám z nerezové oceli hravě dokáže udržet teplotu po celý den. Pokud dáváte přednost chladnějšímu nápoji, stačí díky mimořádně velkému otvoru přidat kostky ledu. Studený nápoj vydrží až 24 hodin. Vezměte si láhev všude s sebou, zaručeně bude tím pravým parťákem pro každé dobrodružství.

Funkční ultralehká lahev o objemu 1,2 l z nerezové oceli je vakuově izolovaná, se širokým otvorem v černé nebo stříbrné barvě. Lahev lze kombinovat s několika víčky – funkční víčko s pítkem, funkční víčko s úchytkou a víčko na termohrnek. Můžete si tak vytvořit lahev podle vašich představ.

Cena: 769 Kč

Funkční termoska o objemu 1,4 l z nerezové dvouplášťové oceli je vakuově izolovaná a spolehlivě udrží nápoj ledově vychlazený až po dobu 24 hodi. Díky širokému otvoru lze přidat i kostky ledu. Lze kombinovat s různými víčky a je tak ideální partner pro každou příležitost.

Cena: 1169 KČ

Více informací najdete na www.waterdrop.cz

Fotogalerie