Spolehlivá ochrana před UV zářením od oolaboo

12.05.2023 \\ Krása

Sluneční paprsky milujeme všichni. Hřejí, zlepšují náladu, a navíc jsou prospěšné pro náš organismus, neboť podporují produkci vitamínu D. Zároveň, ale jejich působení přináší rizika – například v podobě pigmentových skvrn, předčasného stárnutí nebo v nejhorším případě i rakoviny kůže.

Aby pro nás byl pobyt na slunci opravdovým přínosem a nemuseli jsme se bát jeho následků, je důležité dodržovat tato jednoduchá ochranná pravidla:

  • včas, tedy asi 30 min před sluněním, používat spolehlivé přípravky na opalování alespoň s SPF 30, a to i ve dnech, kdy není úplně azurová obloha,
  • nevystavovat se slunci mezi 11:00 a 15:00,
  • netrávit na přímém slunci déle než 30 minut,
  • pamatovat na dostatečný pitný režim,
  • používat přípravky po opalování, které sluncem vysušené pokožce dodají potřebnou hydrataci a výživu.

Spolehněte se na protektivní kosmetiku od oolaboo

Přípravky oolaboo byly vyvinuty speciálně k ochraně pokožky před UVA a UVB zářením a také před městským znečištěním. Jsou založeny na účincích tak jedinečných přírodních ingrediencí, jako je například matcha tea, aloe vera, semínka z hroznů nebo také kyselina hyaluronová. Krom toho jsou produkty oolaboo veganské, udržitelné, neobsahují parabeny a nejsou testovány na zvířatech.

saveguard protective shield SPF 30

Hydratační a protektivní emulze s faktorem SPF 30 pro komplexní ochranu všech typů pleti včetně té nejcitlivější. Přípravek je obohacen o výtažky ze semen hroznů a rajčat, které pokožku chrání před UVA i UVB zářením (SPF 30) nebo také před smogem a oddalují proces jejího stárnutí. Vedle toho emulze obsahuje bambucké máslo a olej ze semen palmy babassu, jež se společně postarají o vydatnou hydrataci a bohatou výživu. Po použití přípravku je pleť nejen chráněná, ale také září zdravím. Produkt je bez parfemace.

saveguard protective shield SPF 30, 50 ml: 1.781 Kč.

skin defense lipstick SPF 30

Ochranný a výživný balzám na rty je založen na blahodárných účincích organického včelího vosku. Zároveň obsahuje výtažky z měsíčku lékařského, který podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, extrakt z máty, jež se postará o zklidnění a regeneraci jemné pokožky rtů a také rozmarýnové esence pro ochranu před vysoušením. Použití balzámu zaručí, že budou vaše rty nejen chráněné před poškozením sluncem a dalšími vnějšími vlivy, ale zároveň budou perfektně vyživené, a tudíž i krásně vláčné.

skin defense lipstick SPF 30, 4,2 g: 405 Kč.

skin defense dna protective cream SPF 30

Pečující krém se širokospektrální ochranou před UV zářením (s faktorem SPF 30), znečištěním a také dehydratací. Brání nečistotám, smogu a slunečním paprskům, aby pronikly do DNA pokožky a způsobily tak její podráždění. Má jedinečné anitoxidační účinky, zároveň se postará o perfektní vyživení pleti a navíc obsahuje jedinečný komplex glukomananu, betaglukanu a kyseliny hyaluronové, který stojí za zpomalením procesu stárnutí pokožky. Po použití DNA protective cream SPF 30 je pleť nejen v bezpečí, ale také zůstává hebká a zářivá.

skin defense dna protective cream SPF 30, 200 ml: 2.159 Kč.

skin defense DNA recovering post exposure balm

Regenerační a výživný balzám s chladivým a uklidňujícím účinkem byl vyvinut speciálně pro pleť, která byla vystavena nadměrnému slunečnímu záření nebo také vysokému znečištění, které je zcela běžné ve všech městech. Lehká nemastná textura s chladivým výtažkem z máty se postará o okamžité obnovení přirozené hydratace pokožky a kombinace výživných látek v čele s kyselinou hyaluronovou oddálí proces stárnutí, jež vlivem vnějších vlivů nastává zpravidla předčasně. Po použití balzámu zůstává pleť dlouhodobě vyživená a na první pohled zdravá.

skin defense dna recovering post exposure balm, 200 ml: 1.755 Kč.

Fotogalerie