Dejte ve svém šatníku neutrálním barvám šanci!

29.04.2023 \\ Fashion

Téměř všechny letošní jarní kolekce se nesou ve znamení kontrastu. Na jedné straně stojí trendy kousky v sytých poutavých barvách, na straně druhé nadčasové modely ve světlých neutrálních tónech. Odpovídá váš styl oblékání spíš tomu druhému?

Kousky ve světlých neutrálních tónech jsou na jaro skvělou volbou. Příjemně rozzáří váš vzhled, a navíc se dají velice snadno kombinovat. Rozumí si jak se zemitými a pastelovými odstíny, tak s bílou či denimem. Top trendem jara je také monochromatický look sladěný z modelů tón v tónu. Je pouze na vás, jakou barevnou kombinaci nakonec zvolíte.

Odstíny krémové a béžové najdete napříč celými jarními kolekcemi: od halenek, topů a košil přes spodní díly a šaty až po módní ležérní a elegantní kostýmky. Pokud patříte k milovnicím jednoduché, minimalistické a nadčasové módy, přijdete si na své.

Neutrální barvy se nevyhnuly ani doplňkům a obuvi. Ty perfektně doladí jak již zmiňovaný outfit tón v tónu, tak i výrazný barevný look. Neváhejte a udělejte si radost novou kabelkou s efektním prošíváním či prostorným batůžkem v městském stylu.

Fotogalerie