BENY představuje novou kolekci šperků My Happy Hearts od Chopard

15.04.2023 \\ Design/Domov

Jemná srdce, která lze nosit samostatně, ale i seskládaná jako stylový doplněk. To je nová kolekce šperků z dílny proslulé hodinářské a klenotnické společnosti Chopard, jež doplnila zamilovaný symbol 18karátovým zlatem a tančícími diamanty. My Happy Hearts se stává diskrétním symbolem emancipované generace, ale také znakem znovuobjeveného vztahu k sobě samému.

Jedinečné šperky od legendárního „Maison s velkým srdcem“ pro vás přináší klenotnictví BENY. Rodinná šperkařská firma, je domovem světově proslulých značek klenotů a hodinek. Mezi ně patří i šperky švýcarské společnosti Chopard, která vyniká svou kreativitou, využitím těch nejmodernějších technologií, ale i virtuózním uměním svých řemeslníků.

Značka, jež zprvu vyráběla kapesní hodinky, se v průběhu let propracovala až k vlastním kolekcím unikátních šperků. Proslula především svými „tančícími diamanty“ – zářivými kameny volně vsazenými mezi dvě safírová sklíčka, které se mohou pohybovat podle své vůle v nekonečném tanci. Tento důmyslný systém byl vynalezen v dílnách Chopard v 70. letech 20. století a od té doby zdobí celou řadu hodinek, šperků i doplňků.

Kolekce My Happy Hearts je důkazem úcty a lásky, kterou k sobě chováme. Může se stát osobitým klenotem pořízeným sobě sama, ale také dárkem, jímž poděkujete svým nejbližším za jejich přítomnost. Každý minimalistický šperk, nošený samostatně na strategických místech, je ztělesněním hesla „méně je více“. Díky malým rozměrům však můžete klenoty kombinovat a využít jejich různé barvy a tvary k tvorbě nekonečné škály variací přesně odpovídajících vašim outfitům či emocím.

Symbol srdce je nespornou ikonou značky Chopard, která se objevuje ve všech jejích kolekcích šperků – od Haute Joaillerie až po hodinky a doplňky. My Happy Hearts ztělesňuje něhu a jemnost hýčkané uprostřed jindy drsného světa. Kolekce je k dispozici v podobě náhrdelníků, řetízkových náramků, prstenů a náušnic, jejichž srdce jsou vyvedena z diamantů, karneolu či perleti, ale také ve verzi s tančícími diamanty mezi dvěma safírovými sklíčky. Od roku 2018 Chopard kráčí po cestě k udržitelnému luxusu, a tak pro výrobu svých hodinek i šperků využívá pouze 100% etické zlato.

Rodinné hodinářství a klenotnictví s tradicí již od roku 1976.

www.beny.cz

Fotogalerie