Nový detox pro pokožku hlavy

14.04.2023 \\ Krása

Vítejte v novém světě, ve kterém se stává obrovským hitem péče o pokožku hlavy! Nový Tea Tree Special Detox Foaming Salt Scrub a Kombucha Rinse jsou vyvinuty pro její ryzí detoxikací. Po jejich použití bude vaše pokožka hlavy nádherně vyčištěná, svěží a uvolněná.

Co je to detoxikace pokožky hlavy?

Je to metoda hloubkového čištění, která uvolňuje zanesené póry odstraněním odumřelé kůže, nadměrné mastnoty a usazenin produktů. Pokožka hlavy je poté nádherně čistá, zklidněná a osvěžená tak, jako nikdy předtím. To samozřejmě zlepšuje i kvalitu vlasů: jsou hedvábně lesklé, zdravé a nádherně poddajné.

Co je uvnitř?

Kombucha, získaná z fermentovaných listů černého čaje, je bohatá na antioxidanty a spoustu probiotik, které dodávají pokožce hlavy rovnováhu a zároveň ji zklidňují. Pomáhá při exfoliaci, odstraňuje nečistoty, odumřelé kožní buňky a přebytečný kožní maz a napomáhá tak ke zdravé pokožce.

Himalájská růžová sůl uvolňuje a rozpouští usazené produkty a odumřelé kožní buňky, což vede k čisté a zdravé pokožce.

Francouzský zelený jíl je výživný a zároveň exfoliační, vstřebává přebytečnou mastnotu a kožní maz a udržuje tak pokožku čistou a zklidněnou.

Tea Tree Special Detox Foaming Salt Scrub

Exfoliace a osvěžení pro pokožku hlavy

Tento bohatý, pěnivý peeling okamžitě odstraňuje nečistoty. Sopečný popel, himalájská sůl a zelený jíl zbavují pokožku hlavy zbytků produktů, odumřelých kožních buněk a přebytečného kožního mazu. Směs je bohatá na antioxidanty, které chrání před škodlivými vlivy prostředí. Pokožka hlavy se poté cítí pružná, svěží a regenerovaná.

Special Detox Foaming Salt Scrub

fotka produktu

184 g, 899 Kč / 32,69 €

Tea Tree Special Detox Kombucha Rinse

Odstraňuje usazeniny a dodává lesk

Hloubkově působící rinse s exfoliačním účinkem odstraňuje usazeniny z pokožky hlavy a vlasů. Směs účinných látek z kombuchy a jablečného octa je bohatá na probiotika – důležitá pro zdraví naší vlasové pokožky. Rinse dodává vlasům hedvábný lesk. Pokožka hlavy je zklidněná, čistá a osvěžená.

Special Detox Kombucha Rinse

fotka produktu

200 ml, 839 Kč / 30,51 €

Fotogalerie