Kniha Kmenovost, Ego a konflikt - praktický návod na léčení traumat

12.04.2023 \\ Knihy/Výstavy

Kniha psycholožky Jalajy Bonheim nám ukazuje, jak funguje člověk, z čeho pramení lidské konflikty a dává nám návod, jak by mohlo vypadat řešení do budoucna.

Ve vydavatelství MintyFox právě vyšla nová kniha s názvem Kmenovost, Ego a konfikt. Při psaní knihy vycházela autorka z vlastních zkušeností, které nasbírala při své terapeutické práci na území v Palestině, Izraeli i bývalé Jugoslávii, kde pracovala s lidmi, kteří si prošli válečnými traumaty. V knize je popsaná její praxe "circlework", tzv. práce v kruhu, kdy kruh představuje bezpečné místo, kde si lidé si vzájemně naslouchají a probíhá tak kolektivní léčení. Její postřehy jsou univerzální a dají se praktikovat v každé společnosti, při každém konfliktu nebo traumatu. Tato kniha nabízí možnost vývoje a řešení s příslibem zdravějšího modelu fungování mezilidských vztahů, což je něco, co v dnešní době všichni velmi potřebujeme.

Jalaja Bonheim, PhD., je inspirující vizionářkou, učitelkou a mluvčí, osvětlující cestu směrem k míru, celistvosti a radosti.

Je autorkou 7 knih, zakladatelkou a ředitelkou Institute for Circlework, pracovala s židovskými a palestýnskými ženami na Blízkém východě a v bývalé Jugoslávii. Od 2019 je v důchodě a věnuje se jen individuálním lekcím.

Kniha Kmenovost Ego a konflikt vyšla ve formátu A5 v brožovaném vydání a obálku ilustrovala talentovaná malířka Thi Bao Quyen Phan Tran. Část výtěžku z prodeje jde na Nadační fond Propolis33, který se zaměřuje na ženské osvětové a charitativní projekty.  

Cena: 333 Kč

Více informací: www.ecstaticshop.cz