Zelená vévodí jaru i šatníku

09.04.2023 \\ Fashion

Jarní módní kolekce jsou plné výrazných a intenzívních barev. Jednou z top trendy letošních odstínů je i klasická zelená. Že si ještě nenašla cestu do vašeho šatníku? Nechte se inspirovat!

Zelená je hlavní barvou přírody, a proto se k probouzejícímu se jaru dokonale hodí. V této harmonické, uklidňující barvě budete vypadat prostě skvěle!

Odstín zelené, který je hitem letošního jara, je sytý a výrazný, což někoho na první pohled může spíš odradit.  Díky správným barevným kombinacím si ho ale zamilujete! Slaďte zelenou se světlými neutrálními tóny, jako je bílá, krémová či béžová, které výsledný look zjemní, nebo vsaďte na kontrastní spojení s jinými sytými barvami, například s růžovou, oranžovou či kobaltově modrou. Nebo si troufnete na extravagantní monochromatický zelený look?

Klasickou zelenou najdeme napříč celými jarními kolekcemi. Vyjímá se na šatech, halenkách, topech, košilích, bundách, džínech i na sportovním oblečení. Nosí se také barevné kalhotové kostýmky, které najdeme rovněž v zelené.

Kromě oblečení zelená vévodí také jarní obuvi a doplňkům. Pokud na vás tato barva působí až příliš výrazně, ale rádi byste ji zakomponovali do svého outfitu, jsou právě doplňky či obuv skvělým způsobem, jak to udělat.

Dovoluji si vám zaslat ukázku oblečení, obuvi a doplňků v zelené barvě z aktuálních kolekcí značek Deichmann a F&F.