Miele generace 7000 – to nejlepší z technologie i designu pro vaši kuchyni

28.03.2023 \\ Design/Domov

Přístroje Miele jsou známé svými vysokými standardy nejen díky využívání velmi kvalitních materiálů a nejmodernějších technologií, ale také přísným testováním a důrazem i na ty nejmenší detaily. Nejnovější generace přístrojů této značky nabízí mnoho převratných inovací, které promění vaši kulinářskou fantazii v dokonalé mistrovské dílo. Stačí si jen představit pečicí troubu, která je schopná péct bez vysokých teplot nebo kuchyňské vestavné přístroje, které vás umí rozpoznat a nebojí se ani komunikace s vámi. Vybrali jsme pro vás několik špičkových technologií nebo funkcí, které stojí za to. Vybavení samozřejmě závisí na konkrétním modelu přístroje.

Konvektomaty

Kombinované parní trouby si pořizuje stále více domácností. Aby také ne, když jeden přístroj dokáže zastoupit parní a pečicí troubu i jejich kombinaci. Záleží jen na vás, zda máte zrovna chuť na ultrazdravou rybu se zeleninou připravenou na páře, grilovaná žebírka s parádní kůrčičkou nebo se zrovna chystáte zavařovat úrodu ze zahrádky. To vše a mnohem více zvládnou konvektomaty Miele nové generace.

Neztrácejte čas čištěním - nová samočisticí funkce HydroClean to udělá za vás a manuální čištění se stane minulostí. Vnitřek trouby zůstane vždy perfektně čistý a vy se můžete soustředit už jen na zdokonalování svého kuchařského mistrovství.

Díky technologii DualSteam zůstane v pokrmech zachováno více živin, vitamínů, chutí a vůní. S precizní regulací teploty se navíc konvektomat skvěle hodí i pro přípravu jídel metodou sous-vide.

Pečicí trouby

Díky inovativní technologii a integrovaným funkcím se vám při vaření otevřou zcela nové dimenze preciznosti a lehkosti.

Funkce integrované kamery FoodView vám každou minutu poskytne snímky s vysokým rozlišením. Proces přípravy tak můžete kdykoliv sledovat na svém chytrém telefonu.

Rozlučte se s vysušeným jídlem – s technologií TasteControl patří přepečený pokrm minulosti. Po uplynutí časově řízené doby přípravy se ohřevný prostor okamžitě ochladí.

Indukční varné desky

S okamžitým nastavením teploty, inteligentním rozpoznáním hrnce a automatickou regulací teploty získáte optimální kulinářské pracoviště, v němž můžete dát volný průchod své kreativitě.

Díky funkci inteligentního rozpoznání hrnce varná deska pozná, když přesunete hrnec, a následuje jej s příslušnou nastavenou teplotou. Celoplošná indukce zajistí naprostou volnost pohybu - a vy můžete posouvat hrnec po varné desce zcela libovolně.

TwoInOne: kombinace indukční varné desky a odsavače par

Nová varná deska TwoInOne je nejvýkonnější kombinace indukční varné desky a odsavače par od Miele, přičemž odsavač par se přesouvá dolů. Zatímco se budete věnovat vaření, obytná část zůstane ušetřena nežádoucích pachů z kuchyně. Zóna PowerFlex XL s maximální rychlostí ohřevu hravě pojme díky velkým flexibilním varným zónám až 4 hrnce nebo pánve.

Chladničky

Chladničky K 7000 udrží suroviny čerstvé právě tak, jak nám je poskytuje sama příroda. Je to tak jednoduché - vaření totiž začíná už chlazením.

Díky nejjemnější vodní mlze udrží systém PerfectFresh Active potraviny až 5krát déle čerstvé a křupavé. O perfektní klima na každé úrovni se postará funkce DynaCool, zajišťující rovnoměrnou teplotu v celém vnitřním prostoru.

Přístroje Miele seženete na e-shopu shop.miele.cz nebo u autorizovaných partnerů Miele. Navštívit můžete také Miele Experience Center v Praze a Brně.

www.miele.cz

Fotogalerie