Beta glukan z hlívy ústřičné prospěšné účinkuje na tělo!

10.01.2018 \\ Zdraví

Při výrobě kapslí beta glukanu (Beta Glucan) nejsou použita žádná barviva, aditiva a ani konzervační látky. Při jejich užívání nebyly zaznamenány žádné nežádoucí vedlejší účinky.


Kdy je vhodné užívat beta glukan?

  • při snížené imunitě
  • při stresu v práci, ve škole při zkouškovém období
  • při zvýšené fyzické či psychické zátěži
  • při různých projevech oslabené imunity
  • při nachlazení a chřipce
  • pro správnou funkci nervového systému
  • při opakovanému podávání antibiotik
  • pro snížení únavy a vyčerpány

 

Beta glucan 240+, cena 560 Kč

Beta Glucan 240+ je vhodný pro osoby vyžadující silnější dávku beta glucanu, ale sílu Beta Glucanu 500 nepotřebují. Novinkou je obohacení o 100% denní dávky vitamínu C a vitamínu D. Silná dávka 240 mg beta glucanu, spolu s vitaminy C a D skvěle podpoří správné fungování imunitního systému, ochranu buňěk před oxidačním stresem a přispívá také ke snížení míry vyčerpání a únavy. Beta glucan 240+ je vhodný pro diabetiky, celiaky a děti od 3 let.

 

BacilTrafil, cena 290 Kč

BacilTrafil je skvělou zbraní pro období se zvýšeným výskytem chřipkového onemocnění, zejména infekcí horních dýchacích cest. Unikátní kombinace aktivních složek se synergickými účinky. Tablety obsahují doporučenou denní dávku vitamínu C, selenu, zinku, ale také 100 mg beta glukanu  a také přírodní antioxidant resveratrol. BacilTrafil je vhodný pro diabetiky, celiaky a děti od 3 let.

 

Beta glucan 120+, cena 310 Kč

Beta glucan 120+ obsahuje optimální dávku beta glukanu v kombinaci s kyselinou listovou a vitamínem D. Tato unikátní kombinace přispívá ke správnému fungování imunitního systému, snižuje míru vyčerpání a únavy a podílí se na správném dělení buněk. Beta glucan 120+ je vhodný pro diabetiky, celiaky a děti od 3 let.

Natures

Natures s.r.o. je trnavská rodinná firma, která se zabývá výrobou beta glukanu z čerstvé hlívy ústřičné. Společnost se specializuje na vývoj, výzkum a výrobu přírodního polysacharidu, fungálního beta-1,3/1,6-D-glucanu a výrobků s jeho obsahem. Jako jediný výrobce v České a Slovenské republice využívá technologii mikronizace.

Společnost Natures vyrábí beta glukan nejen pro dospělé, ale i pro děti a také pro Vaše zvířecí miláčky. 

Chcete-li vědět více, klikněte zde.