Indulona slaví 75 let

17.03.2023 \\ Krása

Zázračný krém v modrém obalu, který používaly už naše babičky, slaví 75 let a stále patří právem mezi nejoblíbenější kosmetické přípravky vůbec. Díky svému výjimečnému složení bez konzervačních látek a alergenů je Indulona vhodná i pro tu nejcitlivější pokožku. Důležitou složkou tradiční receptury je vysoký podíl vazelíny a voda farmaceutické kvality. Dnes toho pod značkou Indulona najdete ale mnohem víc. Kromě mnoha druhů krémů na ruce také tělové krémy, tekutá mýdla a antibakteriální gely na ruce.

Indulona Original

Regenerační, ochranný a promašťující krém na ruce určený pro každodenní péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Pokožce dodává pružnost, pevnost, přirozenou vláčnost a obnovuje bariérové funkce kůže. Dermatologicky testováno.

Cena: 59.90 Kč/85 ml

Indulona ochranná

Hydratační a regenerační krém účinně chrání pokožku rukou před poškozením vnějšími vlivy. Krém podporuje regeneraci suché a popraskané pokožky a přináší ji okamžitou úlevu. Dermatologicky testováno.

Cena: 59,90 Kč/85 ml

Indulona vzácné oleje

Indulona Vyživující tělové mléko VZÁCNÉ OLEJE je obohacené o unikátní kombinaci arganového, makadamového a mandlového oleje. Tyto vzácné oleje, bohaté na antioxidanty, vitaminy a další živiny, poskytují pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Mléko s hedvábnou texturou zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji jemnou a omlazenou. Poskytuje až 48h hydrataci. Pro suchou pokožku.

Cena: 149 Kč/400 ml

Indulona tekuté pečující mýdlo

Indulona pečující tekuté mýdlo Original s bavlnou a panthenolem bylo speciálně vyvinuto tak, aby poskytovalo účinné čištění a jemnou péči pokožce rukou. Složení obohacené o hydratační složky zanechává po umytí pokožku rukou jemnou a vláčnou. Indulona pečující tekuté mýdlo Original je vhodné pro každodenní použití, pro celou rodinu. Pro všechny typy pokožky.

Cena: 59,90 Kč/300 ml

 

Fotogalerie