Roman Vojtek před léty zanedbal taneční trénink a byl z toho trapas…

15.02.2023 \\ Magazín

Herec, zpěvák, moderátor a dnes už i yotuber Roman Vojtek chodí strašně rád na plesy, ale v posledních letech je to jen pracovně… Konečně se naskytla příležitost, a po čtrnácti letech zavítal soukromě na jubilejní Ples hotelu International, kam dorazil se svou krásnou ženou Petrou. Takto velká společenská akce je pro manžele výjimečná i tím, že se oba přidali k výzvě Suchý únor.

„Těším se strašně na quick step, na jive, na rumbu, tam se chodí na druhou dobu. Já to samozřejmě znám ještě ze StarDance. A taky si asi zazpívám,“ prozradil Roman Vojtek. To že bude zpívat, bylo pro všechny vlastně překvapení mimo plán. Potkal jsem tady kamaráda kapelníka, co zde za chvíli vystupuje a poprosil mě, zda bych si s nimi nestřihnul nějaký song. Tak za chvíli letím,“ vysvětlil, jak se stal překvapením večera.

Život nám někdy připraví zapeklité situace, ale někdy si za plesové trapasy můžeme my sami. „Já jsem měl s mojí taneční partnerkou ze StarDance svá čísla, která jsme předváděli na plesech.  A vždycky jsme předtím měli 1 až 2 dny opravdu zkoušky, abychom to pilovali. A jednou jsem se na vyprd, a to byl zrovna ples tanečníků společenských tanců. A tam jsem to tak pokazil, že od té doby jsem trénoval jak divej,“ zavzpomínal na perné chvilky Roman Vojtek. Na brněnském plese neměli s manželkou Petrou žádnou zadanou choreografii.

Fotogalerie