Valentýnské tipy na dárky pro pány

07.02.2023 \\ Krása

Valentýnský čas se přiblížil natolik, že už se musíte rozhodnout, jaký dárek pořídíte pro svého partnera. Stále přemýšlíte a nemůžete přijít na to, co by mu udělalo radost? My už možná víme, máme pro vás několik zajímavých tipů.

Scotch & Soda Men EDT

Pánská osvěžující exotická vůně amsterdamské značky Scotch & Soda se nejdříve otevírá osvěžující silou bergamotu, kardamomu a estragonu, později se rozvoní muškátový oříšek, kašmírové dřevo a vetiver. Nakonec se rozvine síla pižma, tonkových bobů a vanilky do příjemné měkké vůně. Nyní ve valentýnské nabídce za 1 112 Kč na www.aurio.cz

Šampon DS Laboratories REVITA proti vypadávání vlasů

Šampon DS Laboratories REVITA proti vypadávání vlasů obsahuje silnou kombinaci aktivních složek včetně blokátorů dihydrotestosteronu (DHT) a kofein pro stimulaci růstu vlasů. Jeho účinnost byla potvrzena klinickými testy. Je vhodný pro každého, kdo chce zastavit padání vlasů a podpořit jejich růst. Nyní za akčních 512 Kč na www.aurio.cz .

The Organic Pharmacy Men Moisture Cream

Nemastný pánský hydratační krém The Organic Pharmacy obsahuje odbornou směs antioxidantů a bylin, které vyživují a ošetřují pokožku a poskytují hydrataci. Sezamový olej zvlhčuje, měsíček zklidňuje, antibakteriální propolis a tamanu olej opravují a ošetřují pokožku, zatímco čajový komplex předchází poškození volnými radikály. Nyní zakoupíte na aurio.cz s 20% slevou za 1079 Kč

Stylová čepice Columbia City Trek Heavyweight Beanie

Univerzální stylová čepice Columbia City Trek pro každodenní nošení - cestou na kole do práce, na víkendové túry, do snowparku či do venkovního apres-ski baru. Zkrátka a dobře klasika co zahřeje a nikdy neomrzí, ať už je v plánu cokoliv. Nadčasový styl, kvalita a výběr barev zajistí milý dárek pro každého muže. Cena 649 Kč.

Fotogalerie