Užijte si jarní prázdniny v Aquapalace Praha v teple za jakéhokoliv počasí

02.02.2023 \\ Tip na výlet

Vyzkoušejte vodní parkour v Paláci relaxu, navštivte kouzelnické vystoupení a nenechte si ujít jedinečné vystoupení dívčí skupiny Lollipopz či slavné dvojice Káji a Bambuláčka

Hledáte originální nápad, jak si užít volno se svými ratolestmi? Navštivte od 3.února až do 19.března jeden z nejzábavnějších aquaparků ve střední Evropě a zaplaťte za vstup pro dítě pouhou korunu. Zažijete společně moře zábavy a adrenalinu! Čeká vás bohatý animační program, velké množství vodních atrakcí a letní teploty. Ocitněte se v tropickém ráji a užijte si jarní prázdniny ve velkém stylu!

Ať už venku prší a nebo sněží, v Aquapalace Praha zažijete léto po celý rok! Tropické teploty vzduchu a vody lákají malé i velké návštěvníky k celodenním vodním radovánkám. Užijte si i vy po celou dobu jarních prázdnin v průběhu dne velké množství vodních atrakcí, tobogánů, skluzavek, laser show až po pravé mořské vlnobití v pravidelném intervalu 30 minut. Navíc od soboty 4. února až do neděle 19. března vás čeká bohatý animační program. Oblíbená každoroční akce pořádaná v období jarních prázdnin nabídne vedle vodního parkouru v Paláci relaxu i opravdové kouzelnické představení, bublinovou show, vystoupení dívčí skupiny Lollipopz či známé dvojice Káji a Bambuláčka.

Speciální doprovodný program

  1. – 5.2. Vodní parkour v Paláci relaxu

Heslo pro tuto akci zní jasně: podlez, přeskoč, vylez, a hlavně a klidně spadni do vody! Na všechny malé, ale i velké návštěvníky čeká zábava a adrenalin Užijte si oblíbený vodní parkour v Paláci relaxu v průběhu prvního únorového víkendu či v rozmezí 18. – 19. března v Aquapalace Praha.

  1. 2. Kája a Bambuláček

Kája s Bambuláčkem naopak osloví ty nejmenší ratolesti svými chytlavými a oblíbenými písničkami, které zná snad každý. Připravte překvapení pro své děti, zazpívejte si a zatančete se slavnou dvojicí z dětských TV shows.

18.2. Kouzelní kouzelnické vystoupení v podání Martina Kellemana

Co by to bylo za den plný překvapení bez pravého kouzelníka. V Aquapalace Praha se můžete těšit přesně na takové vystoupení, které povede Martin Boháč alias Martin Kellman, jeden z nejtalentovanějších mistrů čar a kouzel v České republice. Vezměte v sobotu 18. února děti na kouzelnické představení a potěšte je zábavným programem.

25.2. Vystoupení skupiny Lollipopz

Jarní prázdniny v Aquapalace Praha jsou akcí, na které nesmí chybět řádná dávka zábavy a překvapení. A proto si nesmíte nechat ujít pestrobarevný koncert dívčí skupiny Lollipopz, jejichž vystoupení si zamilovaly tisíce dětí, a to nejen díky hravým melodiím a tanečkům. Překvapte své děti perfektním prázdninovým zážitkem a užijte Meet and Greet s Lollipopz v natáčecím studiu Lollymanie.

4.3. Bublinová show

Sobotní program zpestří originální bublinová show Matěje Kodeše. Profesionální bublinář má obrovský talent ohromit a nadchnout publikum bez ohledu na věk. Vystoupení sklízí úspěchy u diváků od roku 2014 a chystá se představit svá fantastická kouzla a triky i návštěvníkům Aquapalace Praha v sobotu 4. března. Nenechte si ujít tuto senzační podívanou!

Zasloužený relax pro dospělé

V případě, že si budete chtít užít chvilku o samotě, můžete děti svěřit do péče místních animátorů a vybrat si z některých ozdravovacích či zkrášlovacích procedur ve Spa & Wellness. Přímo dokonalý odpočinek nabídne největší Saunový svět v České republice. V Saunovém světě čeká na návštěvníky 18 různých saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na římské lázně, finské sauny a venkovní část s vířivkami a ceremoniální saunou – Srubovou baňou. Běžte se ohřát do luxusního resortu a nasbírejte energii do sychravých dní.