To nejlepší z aktuální kolekce od společnosti DEICHMANN

18.01.2023 \\ Fashion

Sezóna jaro/léto plná protikladů

Přes den si užívat slunce s rodinou, večer vyrazit s kamarádkami za zábavou… Nová kolekce společnosti DEICHMANN je plná protikladů – stejně jako léto samo. Chunky tenisky se v ní potkávají s pastelovými sandály, nazouvací obuv v dřevěném vzhledu a lýkové pantofle zase s metalickými lodičkami a sandálky na podpatku. Své místo v ní mají nové tvary podpatků a hranaté špičky, transparentní materiály, XXL platformy, široká paleta barev, a především radost ze života – sezóna jaro/léto může začít!

Barvy vyzařující energii

I když svět občas působí šedivým dojmem, móda do něj vnáší barvy a štěstí. Oblíbené jsou něžné pastelové tóny, výrazné odstíny i třpytivé metalické barvy připomínající západ slunce. Modely ve světle růžové, citronově žluté, mátové nebo levandulové, svítivě růžové, oranžové, zelené, neonově modré, fuchsiové nebo luxusní zlaté vyzařují na každém kroku dobrou náladu, která je zaručeně nakažlivá.

Méně dominantně, ale o to elegantněji, působí modely ve světlé smetanové, béžové, pískové nebo krémově bílé. Vždy elegantní a okouzlující odstíny vanilky perfektně doplní jakýkoliv letní outfit.

Tenisky aneb nekonečná love story

Must-have sezóny. Nosí se barvy – od jemných odstínů až po ty expresivní –, nepřehlédnutelné pestrobarevné chunky podešve a modely v basketbalovém, retro nebo vintage tenisovém stylu. Důležité jsou pozitivní vibrace. Tenisky zdobené potiskem s květinovými detaily, hravými nápisy, srdíčky a barevnými korálky v hippie stylu vyzařují lásku k celému světu.

Chunky sandály

…ale umíme to i jinak. Prostřednictvím chunky sandálů ukazuje kolekce svou drsnější tvář. Modely v černé, monochromatických odstínech béžové nebo v nápadných barvách jsou nepřehlédnutelné a dokáží z každého outfitu vytěžit maximum. Pozoruhodný look vzniká obzvlášť v kombinaci s jemnými látkami a střihy zdůrazňujícími ženskost.

Stylové doplňky

Přezky, kamínky, extravagantní zlaté, stříbrné a černé řetězy. Nejkrásnější šperky nosíme tak, aby byly dobře vidět: na nohou. Stylové mokasíny na robustní podešvi, obuv na klínovém podpatku zdobená flitry, elegantní mules, vzrušující chunky sandály nebo ženskostí oplývající lodičky a sandály na podpatku – tyto šperky dodají každému outfitu jedinečnost.

Hravé detaily se objevují napříč kolekcí. Proplétání, uzly, transparentní části obuvi připomínající rok 2000, vzhled dřeva nebo jemné pásky. Pro výjimečné chvíle se hodí

průhledné třpytivé lodičky připomínající Popelčiny střevíčky. A vůbec – hitem sezóny jsou poněkud futuristicky působící tvary podpatků.

Módní kabelky

Stejně pestrá je v sezóně jaro/léto i kolekce kabelek. Najdeme v ní jak shoppery, které nabízí neuvěřitelný úložný prostor, tak stylové minikabelky, kabelky z přírodní materiálů v etno stylu i moderní kabelky s monogramy. Také zde se zrcadlí aktuální módní trendy: jarní pastelové tóny, proplétané detaily, výrazné barvy nebo třpytivé metalické povrchy.

Třešničkou na dortu jsou sladěné doplňky v podobě barevných kšiltovek, klobouků, kšiltů a slamáků, které se stanou ozdobou každého outfitu. V sezóně jaro/léto se navíc dočkají stylového updatu a aplikací v podobě řetězů.

Pánský styl

Hvězdou sezóny jsou módní tenisky. Vedle tlumených tónů se budeme setkávat s modely v celobílém provedení, nápadnými podešvemi a rozmanitými barevnými kombinacemi. Ležérní look perfektně doplní lehké slippery, trekové sandály a pantofle. Na oslavu nebo do kanceláře se hodí polobotky, a to buď v klasickém vzhledu, nebo s imitací krokodýlí kůže či lakovanými detaily.

Chlapci a děvčata

Děti si v určitém věku přejí vypadat jako máma nebo táta. A nová kolekce společnosti DEICHMANN jim toto přání vyplní. Proto je i v dětské kolekci trend jasný: barvy, barvy a zase barvy. Dětem se líbí jemné pastelové odstíny v kombinaci s výraznými detaily v křiklavě růžové, oranžové, zelené nebo fialové. Stylová kotníková obuv, tenisky, mokasíny a sandálky se postarají o dokonalý „mini me“ look. Dívčí obuvi vládnou duhové barvy, nášivky hvězdiček a kytiček a hravý hippie styl. Kluky potěší kombinace tlumené modré, béžové či černé s neonovými barvami.