Zatočte s přebytečnými kilogramy neinvazivně

01.01.2018 \\ Zdraví

Ukázala Vám vaše váha, co jste rozhodně vidět nechtěli a na posilovnu nemáte příliš času? Nebuďte zoufalí a vyberte si některou z neinvazivních metod.

Chladivá kryolipolýza

Jde vlastně o liposukci zmražením. Do speciálního přístroje se nasaje kožní řasa s problematickou tukovou tkání. Ta je nejdříve zahřáta na 37 °C a následně se zchladí na -5 až -10 °C. Po této fázi je nezbytná zhruba hodinová relaxace. Tečkou za celou kúrou by měla udělat lehká vibrace, která prokrví celý organismus. Metoda však sama o sobě nepřinese zásadní změny, pokud nebudete dodržovány zásady zdravého životního stylu.

Rozpouštění tukové tkáně

Za revoluční se považuje účinek nízko-úrovňového laseru, který se označuje jako studený laser. Tato metoda navozuje v těle proces, který je podobný tomu, jako když sportujeme, kdy dochází ke spalování tukových zásob. Červené laserové světla pronikající přímo k tukovým buňkám a ve své podstatě zkapalní nežádoucí tukové buňky, které přechází do lymfatických cest. Díky tomu se rozpuštěné tuky dostanou krevním řečištěm do jater, kde dojde k přirozenému jejich vyloučení z těla.

Kavitace

Za kavitaci bývá označována liposukce třetí generace, což je šetrná lipolýza, která pomáhá vymodelovat postavu. Provádí se ultrazvukovou vlnou zamířenou na tukové buňky v podkoží. Hodí se pro všechny tělesné partie. Navíc přispívá ke zlepšení elasticity a struktury pokožky. Vždy musí být souběžně stimulován lymfatický systém a musí být dodržován pitný režim a zdravá životospráva. Kontraindikován je však bypass, podstupovat ji nesmí lidé po transplantaci jakéhokoli orgánu, lidé s aterosklerózou a se zánětlivými nemocemi. Vhodná není ani pro ty, kteří mají kovové implantáty v těle.