Užijte si den svatého Valentýna podle sebe

08.01.2023 \\ Krása

Nový rok je tu a s ním se nezadržitelně blíží také svátek všech zamilovaných, svatý Valentýn. I když jste třeba momentálně singl, využijte tento den k tomu, pořádně se rozmazlit a věnovat se jen sama sobě. Protože každá žena se ráda cítí krásná a opečovávaná. Pusťte si vaši oblíbenou hudbu, dejte si něco dobrého k pití a dopřejte si dlouhou koupel. Díky teplé vodě bude vaše pokožka nachystaná na následnou péči. Použijte svůj oblíbený tělový krém a na obličej můžete nanést pečující masku. Nejsnadnější použití nabízí masky textilní, které stačí jen vybalit a nanést na obličej. Nezapomeňte také na citlivou kůži v oblasti očí a pořiďte si speciální polštářky pečující právě o oční okolí. Poté už si můžete jen lehnout na gauč a nechat vše působit. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si 14. února podle sebe.

Indulona vzácné oleje

Indulona Vyživující tělový krém VZÁCNÉ OLEJE je obohacený o unikátní kombinaci arganového, makadamového a mandlového oleje. Tyto vzácné oleje, bohaté na antioxidanty, vitaminy a další živiny, poskytují pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Bohatý krém se sametovou texturou zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji jemnou a omlazenou. Poskytuje až 48h hydrataci. Pro suchou pokožku. Dermatologicky testováno.

Cena: 139 Kč/400 ml

BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska

  • Hydratuje a zpevňuje pleť
  • Vyhlazuje & rozjasňuje pleť
  • Bakuchiol
  • Komplex vitamínů (A, B5, B3, C, E & F)

ASTRID BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska zanechává zralou pleť hydratovanou, pevnější a hladkou. Je napušťěna aktivním sérem obohaceným o bakuchiol, který nabízí silný protivráskový a revitalizující efekt bez rizika podráždění pleti. Bakuchiol, přírodní alternativa k retinolu, pomáhá bojovat proti stárnutí: redukuje viditelné linky a vrásky a zároveň podporuje elasticitu pleti a její hladkost pro dosažení sametově jemného vzhledu. Poskytuje silný účinek proti vráskám a pro revitalizaci pleti, aniž by hrozilo její podráždění (zarudnutí, šupinatění, dermatitida). Složení je rovněž obohacené o vitamíny A, B3, B5, E, C a F, který pomáhá pleť posílit, zmírnit nežádoucí pigmentaci, sjednotit její tón a podpořit její přirozený jas. Pleť vypadá sjednocená, vypnutá, jasnější a mladší.

Cena 69 Kč/20 ml

 HYALURONIC GOLD oční maska

bioten Hyaluronic Gold hydrogelové polštářky pod oči, obsahující 96 % složek přírodního původu, jsou obohaceny o kyselinu hyaluronovou a zlaté proteiny, které pomáhají oblasti pod očima vypadat jasnější a svěží. Obsažené vitamíny a ceramidy zároveň pomáhají vaší pokožce vypadat zdravě a mladistvě.

Cena 69,90 Kč/5,5 g

Fotogalerie