Zdravě a vesele v novém roce!

06.01.2023 \\ Podniky

Novinky francouzského pekařství PAUL pro první měsíce roku 2023 jsou tím nejlahodnějším způsobem, jak zdravě vykročit do nového roku.

V období po krásných a náročných svátcích hledáme zklidnění nejen pro své nervy, ale také pro žaludek. V pekařství PAUL proto připravili opravdu silnou dvojku - novinky, na kterých si pochutnáte, aniž byste porušili svá novoroční předsevzetí.

Banánový muffin okouzlí kombinací zralých banánů, které mu dodávají úžasnou vláčnost a přirozenou sladkost a křupavých vlašských ořechů. Díky banánům stačí použít jen polovinu mouky. Muffin neobsahuje vejce a kravské mléko je nahrazeno mandlovým. Je tedy skvělou volbou i pro vegany.

Horký yuzu nápoj

K muffinu si samozřejmě můžete dát výbornou PAUL kávu nebo čaj ve stylové konvičce, proč ale nevyzkoušet něco méně obvyklého! Slyšeli jste už někdy o Yuzu? Nenápadný citrus je známý především v Asii, díky vysokému obsahu antioxidantů a příjemné chuti si získává oblibu po celém světě. Yuzu připomíná chutí grapefruit, ale bez typické hořkosti. Chcete ho vyzkoušet i vy? K čerstvé šťávě a dužině z yuzu v PAULu přidali kvalitní med a vytvořili lahodný horký yuzu nápoj, který si zamilujete už po prvním doušku.

paul-cz.com

E-shop: shop.paul-cz.com

Fotogalerie