S novou aplikací od Miele máte domácnost pod kontrolou

27.12.2022 \\ Design/Domov

Pokud máte rádi dokonalý přehled o svým domácích přístrojích Miele, jistě oceníte komfortní aplikaci Miele. Díky ní můžete sledovat, jak je na tom pečínka v troubě nebo jestli už můžete vyndat prádlo ze sušičky. Aplikace nabízí také doplňkové informace nebo služby k přístrojům Miele, jako je BaristaAssistant či nejrůznější recepty.

Úvodní obrazovka jako řídicí centrum
Optimální přehled o aktuálním stavu propojených přístrojů Miele nabízí úvodní obrazovka. Na ní hned zjistíte, jestli už skončil program praní nebo je trouba už předehřátá na požadovanou teplotu. S funkcí rychlého přístupu můžete přímo provádět důležitá nastavení, jako je pozastavení nebo ukončení programu. Díky novému promyšlenému designu je ovládání ještě snazší a intuitivnější.

Vždy vše pod kontrolou s Miele MobileControl

Díky funkci MobileControl máte o všem přehled, a dokonce můžete také okamžitě zasáhnout. Přes aplikaci lze přímo a bez námahy vybírat programy, nastavovat předvolbu startu a další funkce. Ovládání vašich přístrojů Miele tak bude úplná hračka.

RemoteUpdate pro maximální aktuálnost

Chcete, aby vaše propojené domácí přístroje Miele byly bez zbytečné námahy vždy v aktuálním nastavení? S funkcí RemoteUpdate to není žádný problém. Softwarové aktualizace dostupné pro vaše domácí přístroje Miele se jednoduše přenesou do příslušného přístroje a nainstalují, odpadá tak návštěva servisního technika. Podrobnosti o aktualizacích se dočtete v Release Notes k aplikaci.

PairingAssistant: podpora při propojování

Pro registraci nových přístrojů do systému chytré domácnosti se určitě hodí průvodce krok za krokem. Chytrá aplikace s podpůrnou grafikou vám totiž tento nezbytný proces ulehčí na maximum.

Další informace o přístrojích Miele a systému chytré domácnosti získáte v Miele Experience Centrech v Praze a Brně a na www.miele.cz. Na FCB a IG je pro vás připravena spousta tipů a triků, které oceníte nejen při používání spotřebičů Miele.

Foto kredit: Miele ČR, www.miele.cz

 

Fotogalerie