Pojďte zazářit - Silvestrovské a plesové outfity podle MODIVO

26.12.2022 \\ Fashion

Co se týče večerní módy, svět jednohlasně říká – ples pokračuje. V každodenních outfitech je stále velmi žádoucí minimalismus, ale večer pro něj není místo. Pro velké události jsou vyhledávány kreace jako z největšího červeného koberce na světě - Met Gala. Slavné značky se vracejí ke glamour stylu a estetice starého Hollywoodu a supermodelky nebo influencerky vyměňují praktičnost za něco fenomenálního. Opět budou módní husté umělé kožešiny, plesové šaty, látky, které se třpytí jako vodní hladina nebo disco koule, stejně jako asymetrické, tělo odhalující vzory přímo z počátku let 2000.

Lesklé, třpytivé, materiály s milionem barev, které odrážejí světlo, jsou hlavním trendem letošního roku. Outfity, ve kterých se vidíte jako v zrcadle, se staly součástí večerního dress codu a oblečení z látek připomínajících hladinu vody je dobré mít ve svém šatníku. MODIVO nabízí na sezónu plnou večírků lesklé stříbrné šaty s hlubokým výstřihem od značky Kontatto. Podobný kousek najdete také v nabídce značky Selected Femme - koktejlové malé černé šaty jsou obohaceny o moře flitrů a balónová ramena.

Pro odvážné nemohou v této souvislosti chybět tzv. naked dress. Průhledné kreace zdobené milionem třpytivých krystalků si vybírají nejen hvězdy z červeného koberce, ale také influencerky, které nosí naked dress na velké akce nebo setkání s přáteli. Na MODIVO najdete naked dress mimo jiné v nabídce značky Bruuns Bazaar.

Letošní sezóna patří také sentimentální cestě časem – do okamžiku, kdy móda prošla četnými proměnami a stylové byly různé experimenty. Věnováno mileniálům a zástupcům generace Z, trendy přímo z let 2000 jsou nyní nejžádanějším módním stylem. Oblíbené jsou opět kožešiny, objemné, husté a především umělé, jako v nabídce značky Elisabetta Franchi. Velké oblibě se těší také asymetrie – odhalená noha, paže nebo část těla je v současnosti nejčastěji využívaný prvek ve večerní módě.

V první řadě materiál. Jeho složení je věnována stále větší pozornost, proto stojí za to vzít v úvahu i to, jak materiál leží na těle. Večer se každý snaží blýsknout svým outfitem, ale je nutné vzít v potaz také pohodlí. Mezi pohodlné kousky patří slip dress, které jsou stále velmi oblíbené. Klasické slip dress v krémovém odstínu najdete v nabídce značky Birgitte Herskind na MODIVO a jejich odvážnější mini verzi v ocelově zelené barvě v kolekci značky GUESS.

Splývavý satén také konkuruje na pódiu plném trendů avantgardnímu latexu. Společenské šaty ve stylu Y2K najdete v nabídce značky Babylon a jejich elegantnější verzi v maxi délce až po zem v kolekci skandinávské značky ROTATE.

Více návrhů na plesové outfity najdete na modivo.cz, v kamenných obchodech MODIVO, ale také v aplikaci.

modivo.cz      @modivo.cz     #MODIVOCZ

Fotogalerie