Osvědčené dárky, které nadchnou i ty nejnáročnější

22.12.2022 \\ Fashion

Vánoce jsou ideální příležitostí, jak prostřednictvím krásného dárku ukázat svým blízkým, že si jich vážíte a myslíte na ně. Najít perfektní dárek ale není snadný úkol, a proto jsme na modivo.cz vybrali pár tipů, které vám mohou být i na poslední chvíli dobrou inspirací.

Díky MODIVO máte na jednom místě přístup k obrovskému množství jedinečných produktů, které se budou skvěle hodit pod vánoční stromeček. Při výběru drobnosti pro ni, stojí za to věnovat zvláštní pozornost doplňkům - zejména čelenkám, šálám a rukavicím. Například klasické, černé, kožené rukavice budou nejen elegantní a stylové, ale zároveň je obdarovaná žena využije jak k pracovním, tak i volnočasovým outfitům. Hitem sezóny je také kombinace semiše a lícové kůže. Oblíbené jsou především modely značky ONLY.

Hygge style

Chcete, aby se váš milovaný cítil výjimečně? Na Vánoce jsou skvělým nápadem svetry. Jedná se o perfektní a praktický dárek. Od vest v retro stylu, přes klasické kardigany, až po nadčasové modely s copánkovou vazbou. Už jste viděli model značky Vero Moda v tmavě zeleném odstínu? Ten okoření každý look!

Kultovní dárky

Na seznamu dárků nemůžou chybět ani kultovní ponožky! Umíte si bez nich vůbec Vánoce představit? Vsaďte na stylové návrhy značek jako Karl Lagerfeld nebo Rainbow Socks. Na modivo.cz najdete modely zdobené vánočními vzory nebo různé elegantní sady. Dalším skvělým nápadem je bižuterie. Ta vkusně doplní jakýkoliv outfit a každá žena může díky jejímu ultra ženskému a nadčasovému stylu ještě více vyjádřit svůj osobitý styl a charakter.

Nutnost každého muže

Při hledání osvědčených dárků pro muže je nejlepší volbou univerzální oblečení a doplňky, které nikdy nevyjdou z módy. Ideální je proto teplý béžový svetr nebo model zdobený nevšedním vzorem. Mezi dárky, které patří k tradičním evergreenům, patří prostorné peněženky značky BOSS nebo hodinky označené stejným logem. Takové hodinky jsou nejen praktickou vychytávkou, ale
i stylovým doplňkem každého muže.

Pohádkové Vánoce

V nabídce MODIVO najdete i návrhy pro malé fashionistky a fashionisty. Oblíbené postavičky
z kreslených pohádek od Disney nebo známí hrdinové z jiných kreslených pohádek se stále častěji objevují na tričkách, mikinách i šatech. Halenka s Mickey Mousem nebo mikina s Lady
a Trumpem jsou nápady, kolem kterých jen tak lhostejně neprojdete. Značky jako Mayoral nebo Coccodrillo připravily kolekce pro nejmladší, které svými barvami a vzory udělají radost každému dítěti.

A pokud hledáte perfektní vánoční dárek i na poslední chvíli, podívejte se na nabídku MODIVO. Na jednom místě můžete vybírat z tisíce produktů od více než 900 značek. Věříme, že pro své nejbližší tak každý najde něco, čím udělá letošní Vánoce nezapomenutelnými.

Více na modivo.cz nebo navštivte jeden z kamenných obchodů v Praze v OC Nový Smíchov nebo V OC Westfield Chodov a objevte výjimečně stylové Vánoce.

modivo.cz

@modivo.cz

#MODIVOCZ