Nákupní tip: Odlište se koženým batohem od Mybelky

19.12.2022 \\ Fashion

Advent je v plném proudu a Vánoce se nezadržitelně blíží. Touhle dobou chceme své blízké potěšit a udělat jim radost nějakým krásným dárkem pod stromeček. Pokud se snažíte vybírat dárky tak, aby byly nejen hezké, ale i osobní, pojďte se inspirovat nabídkou jedinečných a originálních produktů značky Mybelka, které zaručeně vykouzlí obdarovanému úsměv na rtech.

Kožený batůžek prostě musíte mít v šatníku. Je velmi praktický a doladí vaše outfity k dokonalosti. Batoh Juno se pohodlně nosí, vypadá stylově, a díky tomu, že něco vydrží, je ideální pro každodenní nošení. Ať už jej budete nosit do města, do práce, do školy či jen tak na výlet, jednoduše kamkoli se vydáte, uděláte s ním tolik parády jako nikdy předtím. Batůžek Juno má zapínání na zip a uvnitř kapsičku na drobnosti. Součástí jsou také nastavitelné odepínací popruhy.

Jedinečný a originální: vytvořte si batůžek přesně podle sebe, šitý s láskou a pečlivostí. Stejně jako u ostatních produktů značky Mybelka si jej můžete celý navrhnout od barvy a typu kůže, přes podšívku až po kování či dokonce gravírování.

Buďte letos originální a darujte svým blízkým moderní a kvalitní kousek, který vydrží. Batůžek je také ideální last minute dárek, nemusíte u něho řešit výběr správné velikosti.

Prodejní cena batůžku Juno je od 2.790 Kč.

Více informací naleznete na https://www.mybelka.cz/produkt/juno/

Fotogalerie