V domácí obuvi by mělo být jako v pokojíčku

07.12.2022 \\ Fashion

Adventní období je sice období plné shonu, ale mělo by být spíše o domácí pohodě. I když celý den pracujete, pak možná sháníte dárky, ale večer zcela jistě si chcete užít a odpočinout. Ať už si budete užívat čas jen sama pro sebe s pleťovou maskou, knížkou a hrnkem horkého čaje, nebo večery strávíte hraním her s vašimi dětmi, určitě vám přijdou vhod pohodlné domácí bačkůrky.

Objevte novou kolekci domácí obuvi Deichmann a dopřejte svým nohám dokonalý komfort. Do chladných zimních večerů zajisté oceníte hřejivé papuče nebo pantofle s měkkou umělou kožešinou. Vyberte si z pohodlných modelů v příjemných pastelových nebo neutrálních barvách. Trendem jsou romantické odstíny růžové, módní krémová nebo bačkůrky v barvě myšího kožíšku. Domácí modely v imitaci semiše nebo se zajímavým pleteným svrškem si zamilujete na první pohled! V nabídce jsou také roztomilé kousky se srdíčky nebo s Mickey Mousem.

Preferujete spíš klasický střih domácí obuvi? V kolekci Deichmann si přijdete na své také. Pantofle s přezkami s anatomicky tvarovanou stélkou vaše nohy rozhodně ocení. Na výběr máte jak klasické jednobarevné modely, tak kousky s rozmanitými vzory.

Módní domácí obuv je také skvělým tipem na dárek pod vánoční stromeček. Pokud pořád váháte s výběrem, pospěšte si. Některé modely domácí obuvi jsou dostupné pouze v e-shopu Deichmann v kolekci Online Exclusive a jejich počet je limitován!