Legendární Velorex v novém kabátku

03.12.2022 \\ Design/Domov

Plechový Velorex na klíček od české společnosti KOVAP, si získal oblibu již v loňském roce. Letos se tradiční výrobce plechových hraček rozhodl dát legendární tříkolce nový kabátek.

Známý „hadrák“ má nyní klasickou hnědou barvu, přesně takovou, jakou měl ve filmu „Vrchní prchni“. Právě tato role mu získala nesmrtelnost. Zavzpomínat můžete spolu se svými dětmi. Schválně jestli přijdete na to, jak je možné, že autíčko nikdy nesjede ze stolu, i když se snažíte sebevíc.

Velorex (kovap.cz)

Tatra Dakar

Nevíte ještě co pod stromeček? Kdo by neznal legendární Rally Dakar, jeden z nejtěžších automobilových závodů na světě. Připomenout si ho můžete i s plechovými modely závodních speciálů značky Tatra od české firmy KOVAP. Vybrat si můžete hned několik variant, třeba podle toho, který ročník na Vás udělal největší dojem. Ideální dárek pro malé i velké kluky, sběratele a fanoušky motosportu.

Tatra 815 Dakar 1997 (kovap.cz)

Další české plechové hračky najdete na www.kovap.cz Získáte dárek, který vás i vaše děti nejen bude bavit, ale zároveň je i bezpečný, odolný a ekologický. Produkty KOVAP jsou navíc kompletně vyrobené v České republice.

Fotogalerie