Ti nejlepší měkkoušové pod stromečkem

01.12.2022 \\ Fashion

Patříte k těm, kteří se připravují už od léta, nebo necháváte jejich výběr až na adventní období? Pokud jste se ještě nad výběrem dárků pro rodinu či přátele nezamýšleli, inspirujte se našimi tipy.

Při výběru vánočních dárků si někdy nevíme rady. Trefit se do vkusu není snadné. Jestli tápete, nebo si nejste jistí, zda danou věc už obdarovaný má, vsaďte na praktické dárky, které vždycky potěší.

Dárky pro ni

Přemýšlíte nad vánočním dárkem pro svou sestru, mámu, nebo kamarádku? Potěšte ji pyžamem, či noční košilí, heboučkým županem, nebo sexy spodním prádlem. Dalším praktickým dárkem, kterým rozhodně nešlápnete vedle, je pohodlná domácí souprava, pletený svetřík, nebo kardigan, zateplené bačkůrky, nebo také příjemné hřejivé ponožky – těch opravdu není nikdy dost.

Jestli se odvážíte trefit se do stylu obdarované, udělejte jí radost například hezkou kabelkou, pěknou módní obuví, nebo zimním svrškem. Fajn dárečkem pod vánoční stromek může být také bytová dekorace v podobě doplňků do kuchyně, koupelny, nebo také různé ozdobné dekorační textilie.

Dárky pro něj

Čím potěšit o Vánocích svého partnera, tátu, bratra, nebo dědečka? Vsaďte na základní kousky v podobě pohodlného kvalitního trika, košile, nebo teplého svetru, či mikiny. Sportovce a milovníky outdooru zajisté potěší i funkční oblečení, doplňky, nebo speciální obuv do terénu. Rozhodně nic nezkazíte ani klasikou v podobě bačkor, pyžama a spodního.

Dárky pro děti

A jaký dárek zvolit pro ty nejmenší? Máte doma vy nebo vaše známá malou parádnici? Stylový kabátek, svetřík, šatičky, batůžek, nebo trendy botičky jí očička při rozbalování dárků rozhodně rozzáří. Pro kluky můžete zvolit veselou teplákovku, pyžámko s bačkorami, nebo jakýkoliv kousek oblečení s motivy oblíbených hrdinů. 

Fotogalerie