Dostávají vaši čtyřnozí mazlíci dárky k Vánocům? Obojky a vodítka jsou dobrý tip

28.11.2022 \\ Design/Domov

Pes je nejen nejlepší přítel člověka, ale v mnohých případech je započítáván jako člen rodiny, a tak je již běžné, že s některými páníčky chodí do práce i do kavárny. Průzkum společnosti Nielson potvrzuje, že v Evropě jsme jedni z největších pejskařů, u nás psa totiž vlastní přibližně 40 % lidí. Jelikož jsou tito chlupáči obrovskou součástí našeho života a vnímáme je jako parťáky, chceme pro ně vždycky to nejlepší. Ať už se jedná o krmivo, hračky či výbavu na procházku. A Vánoce jsou příležitostí, proč našim mazlíkům pořídit třeba designový obojek a vodítko.

Značka Buckle-Down snoubí opravdovou kvalitu s jedinečným designem, za kterým se každý ohlédne. Navíc technologie zapínání Seat Belt Buckle výrazně usnadňuje připínání obojků páníčkům a také zajistí pohodlí pro pejska. Ptáte se, proč zvolit zrovna Buckle-Down? Nejen že obojky i vodítka můžete mít v jedinečném motivu svých oblíbených filmových hrdinů, jako je například Batman, Harry Potter, Mickey, Wonder Woman a mnoho dalších, ale také jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu, ze kterých se vyrábí pásy do aut, tudíž se nezničí žvýkáním ani opotřebením. Dokonce vydrží tah až 450 kg! Nemusíte se tedy obávat, že by obojek s vodítkem byl jen chvilkovou záležitostí.

Pokud bychom se zaměřili na netradiční kovové zapínání s technologií Seat Belt Buckle, které byste obvykle hledali v interiéru vybavení automobilů, můžeme s jistotou říct, že nemůžete s koupí trefit vedle. Tento mechanismus totiž posouvá obojky na trhu o level výš a skutečně je to znát. Obojky pořídíte od 249 do 749 Kč dle typu a velikosti.

Vodítka pak přijdou o délce 120 cm na 549 Kč a o délce 180 cm na 649 Kč.

Kromě toho jsou obojky i vodítka vyrobeny v USA a jsou oficiálně licencované. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou zářivé a výrazné potisky, které podtrhnou výjimečnost obojků i vodítek. A proč rovnou svému chlupáčovi nepořídit celý set, který vydrží i ty nejdivočejší hrátky a udělá radost vám oběma?

Vodítka i obojky seženete v zážitkovém hračkářství Hamleys, kde si je můžete i vyzkoušet, nebo na e-shopu Jabadaba.cz.

Fotogalerie