S Miele je vánoční pečení zábavné i komfortní

27.11.2022 \\ Design/Domov

Do Štědrého dne už zbývá necelý měsíc, a tak je nejvyšší čas myslet na přípravy. Kromě nákupu dárků pro naše nejbližší už mnozí z nás přemýšlejí o tom, co péct a vařit během adventního i vánočního období. Ať už se chystáte na výborné cukroví podle dávných rodinných receptů nebo na tradiční svatoštěpánskou pečínku, vždy se můžete spolehnout na přístroje Miele. S nimi bude navíc příprava (nejen) štědrovečerního menu zábavná a neskutečně komfortní. Pečicí trouby Miele v sobě totiž ukrývají spoustu zajímavých detailů, užitečných programů a funkcí, které často najdete právě jen u této značky. Můžete si být jisti, že díky nim si vaření a pečení opravdu užijete!

Vše odstartujeme klimatickým pečením. V tomto případě se o ty nejlepší výsledky pečení postará přívod vlhkosti. Chléb, housky nebo vánočka budou zlatavě vypečené a zároveň dokonale kypré, maso zase získá skvělou kůrčičku, ale uvnitř zůstane šťavnaté. Klimatické pečení můžete využít i v nejrůznějších programech.

Už žádné přepečení! Miele nabízí exkluzivně funkci TasteControl, která umožňuje automatické rychlé ochlazení, čímž zabraňuje nechtěnému přepečení nebo převaření pokrmu. Pokud si budete přát, umí udržet pokrm teplý.

Jako profesionál si budete připadat s bezdrátovým pokrmovým teploměrem Miele. Ryba, drůbež nebo maso přistanou na vašem talíři připravené na stupeň přesně. Tohoto skvělého pomocníka najdete ve dvířkách pečicí trouby.

Nejen zábavnou, ale i efektivní vychytávkou je kamera integrovaná v ohřevném prostoru. Ať už jste kdekoliv, máte dokonalý přehled o procesu přípravy.

Znáte to, ve vánočním čase často myslíte na mnoho věcí zároveň, pobíhají kolem vás děti či domácí mazlíčci, a tak je třeba eliminovat nebezpečí popálení, K tomu přispívá nejen vlažná čelní stěna, ale také výsuvné pojezdy FlexiClip. Umožňují totiž podlévat nebo obracet pokrm pohodlně a v bezpečné vzdálenosti od horkého ohřevného prostoru. Pečicí plechy nebo rošty můžete díky FlexiClip snadno vytáhnout z trouby bez nebezpečí popálení – a to v různých úrovních přesně podle vašich potřeb.

Starosti si nemusíte dělat ani s čištěním. Ohřevný prostor a pečicí plechy jsou opatřeny PerfectClean, povrchovou úpravou s jedinečným nepřilnavým efektem. Zbytky jídel a odolné nečistoty lze snadno odstranit jedním přetřením s trochou prostředku na nádobí. Maximum komfortu nabízí pyrolýza a příslušenství PyroFit. Při vysokých teplotách se pyrolýza postará o to, aby se veškeré zbytky jídla z povrchů v ohřevném prostoru uvolnily a rozpadly na popel – trouba se tak vyčistí sama! Díky úpravě PyroFit lze tímto

způsobem vyčistit i pečicí rošty, postranní mřížky a výsuvné pojezdy FlexiClip. Vzniklý popel se pak jen lehce odstraní ze dna ohřevného prostoru pomocí vhodné utěrky.*

Přístroje Miele můžete snadno propojit, sledovat a ovládat prostřednictvím systému chytré domácnosti Miele@home. A umí toho mnohem více! Vše můžete prozkoumat na www.miele.cz a vybrat si ten produkt, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům.

*Pozn.: Výbava záleží na konkrétním modelu přístroje.