Domácí marmelády se světovou medailí

27.11.2022 \\ Produkty

Jozefína Růžičková a její značka domácích džemů, marmelád a nakládané zeleniny Rose Garden se může honosit medailemi z prestižních světových soutěží už několik let za sebou. Dopřejte sobě i své rodině jedny z nejlepších marmelád na světě, které „na to mají papír“, nyní i v dárkových baleních.

Vybírat můžete ze nepřeberného množství džemů z lokálního ovoce z Prachaticka, odkud Rose Garden pochází, marmelád z vybraných kousků citrusů i skvělé nakládané zeleniny a hub. Na letošním ročníku Great Taste Award, jíž se zúčastnily výrobky z více než stovky zemí světa, medaile dostaly švestka, švestka s arónií, chilli a okurka. „Zakládám si na lokálnosti, vysoké kvalitě surovin a tradičních postupech při jejich zpracování,“ říká o svých výrobcích Jozefína Růžičková. „Mám velkou radost, že hvězdičku získaly už celkem tři moje výrobky ze skvělých švestek z Hoříkovic u Prachatic.“

Cena dárkového balíčku se dvěma džemy se pohybuje 290 do 450 Kč v závislosti na vybraných výrobcích a jejich gramáži, z domácího ovoce jsou levnější, citrusové dražší. Kombinace záleží ale jen na vás!

Višně a mirabelky

Celé kousky višní doplněné hlaďoučkými mirabelkami. Pěkně pikantní džem jako stvořený na dortový korpus pod čokoládový nebo vanilkový krém.

Broskev s levandulí

Úžasné žlutomasé broskve nakrájené na kousky a následně rozmačkané, takže mají ideální džemovou konzistenci, s letní vůní levandule. Oceněno 1 hvězdou na prestižní soutěži Great Taste 2018.

Cena balíčku: 370 Kč

Švestka a arónie

Lahodná švestka se super zdravou arónií, která je pasírovaná, a tudíž se nemusíte obávat peciček. Oceněno 1 hvězdou na prestižní soutěži Great Taste 2022.

Červený pomeranč

Delikátní chuť a vůně červených pomerančů, které jsou ještě o něco zdravější a výraznější než ty klasické. Oceněno zlatou medailí na mistrovství světa v citrusových marmeládách World's Original Marmalade Awards 2017.

Cena balíčku: 320 Kč

Nakládané houby

Směs hřibu hnědého a lišky nálevkovité v perfektně vyladěném sladkokyselém nálevu s kořením se hodí k masu i sýrům.

Švestky se skořicí

Spojení hoříkovické švestky s kvalitní skořicí v podání Rose Garden získalo ocenění na soutěží Great Taste 2021 i na České chuťovce 2017.

Cena balíčku: 310 Kč

Vše zakoupíte na webu www.dzemyrosegarden.cz