Vánoční outfit by měl být stylový, ale i egantní

21.11.2022 \\ Fashion

A jsou tu opět Váno, večírky a sváteční setkání s rodinou a přáteli. Nalaďte se na tu správnou vlnu a zamyslete se nad svým svátečním outfitem, jak byste mohli vypadat stylově a elegantně?

Vánoce prožité v kruhu nejbližší rodiny a přátel jsou vzácnými momenty, proto byste podle toho měli volit oblečení. Usedněte ke štědrovečerní tabuli elegantní a šik. Volte luxusní materiály, jako je krajka, samet, satén, umělá kůže, nebo tkaniny zdobené flitry. Absolutní sázkou na jistotu jsou společenské šaty z těchto materiálů. Můžete zvolit „malé černé“, nebo naopak poutavý model v typicky vánočních barvách. V kombinaci s obuví na vysokém podpatku a krásnými šperky vykouzlíte jednoduchý, a přitom noblesní look.

Dalším tipem pro nadčasový sváteční outfit je kombinace elegantní halenky se slavnostními kalhotami nebo sukní. Trendem jsou také barevné kostýmky, ke kterým si můžete obléct lehký rolák, nebo krajkový top. Širší boky či větší bříško šikovně schová delší volnější tunika, pod kterou si můžete vzít pohodlné koženkové legíny.

Pokud doma preferujete ležérnější vzhled, zvolte veselá trika a svetry s vánočními motivy a zkombinujte se s legínami, nebo se sukní a punčocháčemi.